Erotiske historie sex i syden

erotiske historie sex i syden

Gud så våt hun var, og for ei fantastisk fitte! Jeg har aldri sett han kommet seg så fort opp av en stol før i mitt liv, dette lå ann til å bli en fantastisk opplevelse. Jeg la meg ved siden av Celine mens vi kysset og Sebastian tok på oss begge. Han trengte inn i Celine mens jeg satte meg på skrevs over hodet hennes for at hun skulle slikke meg i mens. Du skulle sett øynene på Sebastian, de holdt på å dette ut.

Jeg lo ertende tilbake og sa at han hadde ikke sett noe enda. Celine sleikte meg som en gudinne, og jeg var kåtere enn noen gang.

Jeg overrasket både meg selv og kjæresten med å si noe sånt. Jeg ba han om å ta meg bakfra, slik at jeg kunne sleike Celine litt igjen. For en utrolig bra kropp hun hadde den jenta! Hun var slank og brun, hadde slikemyk hud, store bryster og et virkelig vakkert annsikt. Sebastian økte temoet stadig, noe som førte til at jeg øket tempoet når jeg sleikte Celine også. Vi var sprengkåte alle 3, og vi stønnet om hverandre.

Celine reiste seg opp, og ba meg om å legge meg på rygg i steden. Det gjorde jeg, og Sebastian tok meg i misjonær. Celine begynte å ta og kysse på hele meg mens Sebastian pulte meg, fy fader så deilig! Hun ertet meg like mye som jeg hadde ertet henne tidligere, og til slutt begynte hun å stimulere klitorisen min.

Jeg fingret så den våte fitta til Celine, og stønninga hennes tente meg enda mer. Jeg kjente at jeg var ikke langt unna orgasmen, så jeg ba dem begge om å stoppe, for dette måtte vi nyte. Celine satte seg på skrevs over Sebastian og begynte å ri han, mens jeg satt å nøt utsikten ei lita stund. Noe så vakkert hadde jeg aldri sett før. Ansiktsutrykkene hennes, munnen, brystene og håret.

Jeg bare måtte ta på meg selv, jeg klarte ikke la være. Jeg satt meg til slik at han kunne sleike meg mens jeg kunne få ta på Celine samtidig. Nå ble det virkelig hett, og vi ble høylytte etterhvert.

Jeg stimulerte klitorisen til Celine mens hun red Sebastian, som samtidig sleikte meg. Jeg nøt synet av Celine og Sebastian, det var virkelig deilig å se på. Celine stønnet høyere og høyere, mens Sebastian økte temoet på tunga si.

Det gikk ikke lenge før vi alle 3 brøt ut i et eneste stort og langt stønn. Jeg kjente en orgasme sterkere enn noen gang på tur rundt i kroppen min, mens jeg tåkete ser på Celine mens hun også kommer. Hele kroppen hennes rister mens hun roper "tøm alle saftene dine i meg, kom igjen!

Vi legger oss alle 3 svette ned i senga og puster tungt. Konsentrasjonen er helt borte nå. Dagen har vært lang, og hadde det […]  Read more…. Hun kommer feiende inn på Restauranten et kvarter for sent. Kåpen er kneppet helt opp og kinnene er blussende røde.

Tre hårstrå har forvillet seg ned i ansiktet hennes og får henne til å se hektisk ut. Hun vet at jeg hater å vente. Vet at jeg selv alltid er ute i god tid. En […]  Read more…. Hun ligger på en solseng et sted ved Middelhavet, solen står høyt på himmelen og det er ikke en sky å se.

Hun snur seg på magen for å sole ryggen. En mann kommer imot henne, i en rød badebukse. Han er brun og veltrent, det mørke håret er dekket av en rød caps. Alexandra […]  Read more…. Denne novellen er et bidrag fra en leser. Jeg er en jente på 28 år, og samboeren min er en god del eldre enn meg. Jeg har alltid hatt en tenning på eldre menn. Og da […]  Read more…. I dag på jobben i lunsjpausen satt jeg og surfet på nettet og fant en side med sexy klær.

Der jeg satt og klikket på bildene ble jeg skikkelig tent og merket hvor våt jeg ble i trusa. Jeg bestemte meg for å kjøpe der og da og bestilte meg et korsett i lakk med […]  Read more…. Den unge mannen setter seg på Harlyen. Kjøredressen sitter trangt over den muskeløse kroppen. Han skal på date og føler seg nervøs. De deilige nettchattene med henne gjorde ham kåt og vill og tanken på å bli kjent med hele henne og kroppen hennes gjorde ham hard der han kjørte nedover hovedveien på sykkelen.

Det […]  Read more…. Tysteren Etter den første fangsten hadde det vært dårlig tider i jakten på kriminelle, men denne gangen skulle hun få fanget inn fangsten sin. På politistasjonen lette de etter en mann i 50 årene som drev med smugling av sprit og narkotika, Elena som elsket jobbet sin, skulle ut og ha en date […]  Read more…. Hun gikk bortover stien og pusten inn den deilige skogs luften.

Det tok ikke lange tiden før det gikk for henne,og hun kunne fortelle meg at det var noe av det beste hun hadde opplevd. Hun gjore det samme tilbake på meg, og jeg kan ikke engang beskrive hvordan det føltes, helt fantastisk. Vi har kost oss mye siden den gang, og selvom jeg med hånden på hjertet kan si at jeg ikke er lesbisk, så er det ingenting som tirrer meg mer en skikkelig heftig jente sex. Tror vel ikke dette er noe vi menn kvalitet.

Jeg har patetisk nok lest min del av ViMenns erotiske noveller, og jo, jeg synes dette var som å lese det. Det jeg husker best, må være før vi fikk ungene. Var på bytur en sommerdag sørpå da vi bodde der. Jeg hadde på meg et stort, vidt skjørt og avslørte for gubben ganske tidlig at jeg ikke hadde truse på.

Måtte bare stålsette meg i det vi kom inn døra hjemme, for da hadde herremannen gått rundt og tenkt på sexi nesten 2,5 time Første gang jeg fikk oralsex. Selv om det er 20 år siden snart, så husker jeg ennå følelsen. Det var definitivt min opplevelse med fysioterapeuten min, eller opplevelsene kan man vel si. Det var ei spesiell spenning mellom oss fra første time. Jeg ble så kåt når han tok på meg og trykte meg inntil seg så jeg fikk kjenne hvor stiv han var.

Hver gang masserte han meg i lysken og så på meg med de blikkene. Ble så kåt at jeg bare lå og pustet tungt og vred meg omtrent.

Klarte ikke å slutte å gå til han for jeg ble avhengig av dette. Dro rett hjem og onanerte lenge etter hver behandling. Det hele endte med at han siste timen begynte å massere musa utenpå trusa. Så dro han trusa ned og stakk to fingre inni meg og masserte g-punktet mitt. Så sa han ta på deg selv og jeg masserte klitten min mens han dro ned buksa si og runket bare noen sekunder før han sprutet utover låret mitt mens jeg kom samtidig.

Da måtte vi innse at jeg ikke kunne fortsette der lenger. Nei, dette er ikke hentet fra aktuell rapport eller noe annet blad selv om det høres sånn ut. Begjæret var til å ta og føle på og når jeg skriver dette tar jeg fyr.. Da jeg sov i samme seng som kjæresten min og kompisen hans etter en fuktig kveld på byen , og kompisen fingret meg når kjæresten sov ved siden av Maaange år siden.

Mitt fadderbarn var skikkelig HOT og det tok ikke lang tid før vi virkelig fant tonen med klining på enhver fest osv. På tur hjem fra byen kl 03 tok lysten overhånd og vi fant oss ei flytebrygge midt i Nidelva, like mellom gamle og nye bybrua. Ah, studentlivet var saker, og jeg må vel si at jeg utnytta min fadderposisjon til det ytterste: Det er sexen jeg har hatt med elskeren min.

Han vet akkurat hva han skal gjøre for å tenne meg, selv om jeg aldri har sagt noe. Han er bestemt og tør å gjøre så mye deilig med meg! Ingen kan tenne meg slik han kan. Og jeg elsker ham Men hva heter fysioterapeuten? You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Sign in to follow this    Followers 4. Hva er det mest seksuelt opphissende dere har vært med på? Prev 1 2 Next Page 2 of 2. Kari Mari   posts. Posted October 9, Artig tråd, minnene strømmer på: Share this post Link to post Share on other sites.

Celine het jenta med de knall blå øynene og det lange lyset håret. Sebastian hadde luftet ønsket om trekant for lenge siden, men det slo jeg fra meg med en gang. Nå som jeg hadde møtt Celine og flørtet litt med henne, begynte tankene å svirre, og jeg konkluderte med at jeg kunne i alle fall prøve det.

Etter enda litt mer flørting og komplimenter spurte jeg henne om hun kunne tenke seg å ha trekant med oss. Celine rødmet, og takket sjenert ja.

Vi gikk sammen bort til kjæresten min, og jeg introduserte han for Celine. Han snudde seg mot meg og ga meg et flørtende blikk, han skjønte hvor jeg ville med dette. Utrolig nok droppet han fotball praten fortere enn svint, og vi gikk utenfor for å finne en taxi. Jeg kunne uten problemer se at Sebastian var spreng kåt bare av tanken, noe som også gjorde meg kåt. Vi satte oss alle 3 bak i taxien, hvor jeg satt i midten. Jeg og Celine begynte å klå på hverandre og kysse litt smått, og jeg så i øynene til Sebastian at dette nøt han virkelig.

Vi kom oss opp på hotellrommet, hvor det ikke tok lang tid før det var action. Jeg og Celine begynte å kline og ta på hverandre, mens Sebastian sa at han ville se på litt først. Vi kledde rolig av hverandre og nøt den spennende opplevelsen. Åh, så deilig og sensuelt det var å bli tatt på av en jente! Det pirret i hele kroppen, og jeg kjente tydelig at det banket nedentil. Jeg la meg oppå Celine og kysset henne forsiktig på halsen og nedover mot brystene. Brystvortene var stive, og Celine pustet tyngre og tyngre.

Jeg beveget meg sakte men sikkert enda lenger nedover den deilige kroppen hennes, helt til jeg var kommet til kjønnet hennes. Jeg sleikte henne på innsiden av låret mens hun presset underlivet sitt opp mot meg som et hint i om at hun var klar.

Jeg fortsatte å erte og små bite, og til slutt tok hun tak i håret mitt og flyttet tunga mi dit hun ville ha den. Greier han ikke å forholde seg til gummi på pikken, så er han sannsynligvis crap i senga uansett. Og da blir jo hele vitsen borte … ———. Sjekk ut siste nytt fra nettbutikken min.

Bildet viser den nye serien til det lille eksklusive merke Je Joue , som lager dødsdigge og kjempefine vibratorer. Fifi Rabbitvibrator er min favoritt. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;. Cecilie Kjensli , Knullekompis , One night stand , Sex og singelliv.

Sex i New York.

Erotiske historie sex i syden -

In it something is also to me your idea is pleasant. Pulsen min slo i hundre og jeg ante egentlig ikke hva vi holdt på med, bare at vi begge nøyt det til det fulle! Jeg er en jente på 28 år, og sex dating sider free hentai video min er en god del eldre enn meg. Og som jeg sa; dømmer ingen. Åh, så deilig og sensuelt det var å bli tatt på av en jente! Sexen blir heller ikke dårligere med kondom. Da vi kom opp til meg MåTTE jeg bare kline med han. Mitt fadderbarn var skikkelig HOT og det tok ikke lang eskorte dating swingers bodø før vi virkelig fant tonen med klining på enhver fest osv. En ung mann i trettiårene. De kunne ikke unngått å ha sett oss og det var skikkelig pirrende. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Les mer 2 kommentarer Du sitter i klasserommet. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv.

0 thoughts on “Erotiske historie sex i syden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *