Paradise hotel naken paradise hotel sesong 4

paradise hotel naken paradise hotel sesong 4

Alle blir gira når de får brev om poolparty, og det blir veldig god stemning når alle danser ut til bassenget. Etter litt dansing tar Stian ordet og forteller alle at han skal sette opp et teaterstykke. De andre skjønner lite, men er med på moroa. Snart blir det åpenbart hva grunnen til at Stian gjør dette er, og de andre står sjokkerte og imponerte tilbake. Alle bortsett fra en deltaker, som får svi. Deltakerne konspirerer og koser om hverandre, og det forårsaker en real dose sjalusi.

På kveldens parseremoni skjer det mye uforutsett. Deltakerne finner frokostbordet pyntet med konfetti, og de lurer på om det er en homo som sjekker inn i dag.

Etter hvert heller de mot at det er karnevalsuke på hotellet. En kake rulles inn, og overraskelsen er stor når det spretter en gutt ut av kaka. Han har en fordel og en ulempe å gi til de andre deltaktene.

De er manifestert i form av to kjeder han skal gi til to av guttene. Kveldens fest byr på mye drama og en aldri så liten catfight. Dagens samtaleemne er nattens hendelser. Maria og Miguel kliner og krangler om hverandre, og de andre forstår seg ikke helt på dem. Det blir en smykkeseremoni der en fordel og en ulempe skal deles ut til to av guttene. En av jentene må dra på date med den gutten hun liker minst, og nervene er i helspenn. På kvelden er det duket for Mardi gras-fest, og hotellgjestene pynter seg alt de evner.

Stemningen er ekstatisk, men så slår det gnister mellom fraksjonene – og det hele ender i en høylytt krangel og tårer. Fylleangsten ligger som et tungt teppe over Paradise Hotel etter gårsdagens krangel. Andreas blir stadig mer engstelig etter hvert som detaljer kommer frem. To par må dra på dobbeldate, og de bestemmer seg for å lure de andre når de kommer tilbake.

Nye parkonstellasjoner oppstår, og noe vil gjerne prøve partneren sin på alle måter. Deltakerne får frokost på sengen, men alle er ikke i sine egne senger. Det finnes skjult makt på hotellet. Konflikten mellom de gamle og de nye deltakerne blusser opp. Under parseremonien skjer det en uventet vri og det hele ender i tårer og tenners gnissel.

Stemningen er svært laber etter av en av guttene uventet må reise hjem. Det er mafiauke på hotellet, og deltakerne skal stemme på den de frykter mest av jentene og guttene. Senere blir en av deltakerne utnevnt til Don, og får sjansen til å sende en konkurrent hjem. Kveldens fest er selvsagt med mafiatema, og det blir høy sigarføring.

Don får lov til å velge seg en consigliere og sammen skal de sette opp enda en liste. Ingen vet hva konsekvensene av den er. På festen er Athena fryktelig lei seg, og Maria prøver å trøste. Det blir mafiaintriger på høyt nivå når consiglieren får beskjed om det er mulig å sikre seg selv en fredning mot å dolke Don i ryggen. Det blir et vanskelig valg å ta.

Det blir en duell mellom to av jentene og en av dem må forlate hotellet umiddelbart. Sjokk og vantro sprer seg blant de andre gjestene. På festen er det flere som legger seg tidlig, mens andre kliner i vei.

Etter at Don har sjekket ut av hotellet er alt forandret. Alliansene har gått i vasken, og det har oppstått et aldri så lite vakuum. Deltakerne må tenke nytt i forhold til hvem de helst vil stå med i en eventuell finale. Spillet mellom Stian og Mads om Vida Lill får nytt liv, og ingen vet helt hva som kommer ut av deres underlige rival- og bestevennforhold. Det er kjempenervøs stemning på hotellet. Finalen er faretruende nær og alle må pakke koffertene sine og være beredt på en rask exit.

Før parseremonien er guttene omtrent på randen av sammenbrudd. Og jentene lurer veldig på hvem de skal gå for. Før den tid er det imidlertid en av hotellets gjester som ryker ut i en gjettekonkurranse, og en av deltakerne blir henrykt da det største fienden endelig må reise hjem.

Guttene får brev om at de skal på guttetur, de forlater hotellet og havner på stranda. De drikker øl og får brev om at de skal velge ut ei jente som må forlate hotellet. Jentene på sin side får inn et brev hvor de får vite at guttene skal sende hjem ei jente. Den som mister sin partner får en fordel, og de spekulerer rundt hvem det blir.

Senere blir det klart at jenta som blir sendt ut faktisk får lov til å ta med seg en gutt i dragsuget. Nå blir det veldig utrygt for veldig mange av de gjenværende gjestene. Etter frokost oppdager deltagerne ett bord der det står bilder av guttene.

De får sjokk og de løper hvert til sitt for å prate. Gårsdagens utstemte jente gjør sin entre i loungen der alle sitter og skjelver av nervøsitet. Hun sier at hun skal velge en av guttene, og han må forlate hotellet. De holder hver sin forsvarstale, men klarer de å overbevise henne?

På Pandoras eske stiller de gjenværende gjestene hverandre spørsmål. Kort tid etter kommer juryen inn og må lese sine egne spørsmål, og de griller finalistene. Triana kommer inn og sier at hun skal gi to av dem en mulighet til å spille seg inn igjen.

En deltaker fra hvert av de to finaleparene blir kalt ut av hotellet, noen vil snakke med dem. Tilbake på hotellet sitter det to nervøse partnere, som holder på å gå av hektene. De anser det hele som tortur, vil de bli byttet ut? Utenfor hotellet møter de to deltakerne sine gamle partnere. Er de fremdeles lojale mot hverandre, eller holder de ord overfor den partneren som sitter igjen på hotellet?

Det braker løs med taktikkprat, smisking og gråting når juryen ankommer hotellet. Det er finale i Paradise Hotel Ved frokosten samles alle deltakerne og snakker om gårsdagens fest. Noen sliter med hukommelsen og blir nokså sjokkerte over hva de andre kan fortelle. Finaleparene får frokost på senga, samt et brev om at de skal lage angrepstaler. De er litt overrasket over at det skal være angreps- og ikke forsvarstaler. Ikke alle takler oppgaven like godt. Det er så tid for parseremoni, og det hele tar så mange uventede vendinger at følelsene fyker over hotellet som en orkan.

Hvem vinner Paradise Hotel? Tap to install Tap to install. Episode 2 Parene har installert seg på rommene og tilbragt natten sammen. Episode 3 Deltakerne får et brev på hotellet, der guttene får beskjed om å beskrive seg selv med ett ord og jentene skal finne ut hvilket dyr de minner mest om. Episode 4 Dennis og Andreas har funnet tonen og har det mye moro sammen, blant annet på do, noe de ikke legger skjul på overfor de andre.

Episode 5 Allerede før frokost starter et av parene med å befeste forholdet sitt. Episode 6 Deltakerne konspirerer, stresser og lurer på hverandre.

Episode 7 Stian og Nina får reise på en date, og får samtidig et oppdrag. Episode 8 Dagen preges av et vanskelig valg; hvilket av parene skal splittes? Episode 9 En ny jente sjekker inn, og hun er en veldig streit, gammeldags og ordentlig jente. Episode 10 Det er nok en gang tid for fest på Paradise Hotel, og deltakerne får beskjed om at det skal være en «kom som du er fest» i kveld. Episode 11 Alina lider av heftige humørsvingninger, noe som plager de andre i gruppa.

Episode 12 Alina er fremdeles lite populær og mange kjenner på en viss aggresjon mot henne. Episode 13 Deltakerne står opp og stemningen står ikke i taket etter torsdagens utrivelige parseremoni. Episode 14 Det må en oppvask til etter gårsdagens fest, og en av deltakerne ser seg nødt til å be om unnskyldning.

Episode 15 Deltakerne spekulerer i hva slags makt Mr. Episode 16 Det hersker full paranoia på hotellet før parseremonien. Episode 17 Deltakerne får brev om dagens konkurranse.

Episode 18 Vinneren av Titanic-konkurransen får brev om en smykkeseremoni, noe som skaper stor forvirring blant deltakerne. Episode 19 Jenta på Solo får velge seg en gutt å dra på date med og det blir svært så romantisk for de to turtelduene. Episode 20 Solen skinner og det koker i taktikkgryta på hotellet. Episode 21 Deltakerne får beskjed om at det er Miss Paradise-uka og at en ny jente skal sjekke inn.

Episode 22 Del to av Miss Paradise-konkurransen går av stabelen, og jentene opptrer mer eller mindre overbevisende i cheerleader-kostymer. Episode 23 Miss Paradise får dra på date, og der får hun i oppdrag å sette opp en liste over sine argeste konkurrenter inne på hotellet. Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet. Hva heter den spanske lignende «la bamba» melodien som kommer rett etter «tidligere» på episode 29?

Noen som vet hvem singer sang i episode 29 som har lyrics " the love we hate,we bend we break, you make me feel emotion"??? Hva heter sangen da Erik og Ingrid krangla? Den begynte da Erik igjen ut døra. Noen som vet hva den plystre sangen heter?? Kan minnes om country rap plystre sang..

PH Episode 17 hva heter sangen rundt Jeg finner virkelig ikke ut hva den heter! Hørte en fin sang i sesong 10 episode 5, mellom ca Det var i sesong 7 episode Jeg hørte en sang i da han nye fyren sjekket inn vennen til Martine han het Kristian eller no også hadde de fest meg kostymer det var eventyr tema også kom det en melodi vet du hva den heter?

Hva heter sangen som er helt på slutten i episode 13 paradise hotel , sangen er på ca Sangen spilles av mens Grunde leser opp et brev om morgendagens tvekamp. Hva heter sangen de spiller når Henote blir intervjuet rett etter at hun gikk ut? Er episode 44, ca Har prøvd å shazame den, men det funket ikke.. Den har heller ingen tekst, så går ikke an å søke på det heller. Noen som vet hva sangen heter som begynner i sesong 9, ep.

Hadde satt utrolig stor pris på om noen kunne hjulpet meg: Noen som vet hva sangen som spilles i episode 40 ca. Håper noen vet d! Hva heter sangen i episode 38 ca Lure jeg også på!

De synger "I feel alright, I feel okay, i feel alright today". Fat club music - Digital kids party. Er det muligvis Darude - Sandstorm dere refererer til? Kanskje et gammelt spørsmål men jeg lurer på hva sangen i ep 18 sånn etter 2: Like an animal jungle is my home? Hva heter sangen i episode 32, 22 minutter? Dette var året da Petter Pilgaard stakk av med seieren sammen med Benedicte Valen, og ble hele Norges humoristiske pappagutt. Det var også sesongen der Lene Sortevik og Nanna Dahlen gikk sammen om å mobbe Margrethe Storlid, og Nanna deretter ble den eneste deltakeren gjennom Paradise sin historie som ble kastet ut av Triana Iglesias selv.

Noe av det mest minneverdige var nok likevel da André Brennum ofret sin egen plass inne på hotellet for å redde Petter Pilgaard, noe som til slutt sikret ham seieren inne på hotellet. Dette var sesongen der Tine Helene Valle og Carl Eliassen stakk av med seieren, og hvor sistnevnte først opptrådte på hotellet som en vampyr, fraktet inn i en likkiste. Det var også første året vi så Niklas Vindel, og Torbjørn Stafford Barth ble alle tenåringspikers drøm.

Da Torbjørn sang en sang til Victoria for å uttrykke sin seksuelle frustrasjon. Sesongen da Niklas Vindel gjorde comeback, og endelig fikk vist sitt fulle potensiale. Sammen med Madelen Vireland Berås stakk han av med seieren. Da Kim, Heidi, Christina og Joachim ble nødt til å konkurrere i en rockering-konkurranse, og deretter begynte å grine når Joachim måtte dra hjem. Dette er året hvor vi fikk møte Kristian René johansen, som selv mente han var Gud inne på hotellet.

Dette er året hvor Stian «Staysman» sjekket inn, og Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen ble et par, som fortsatt er sammen den dag i dag. Det er også året vi møtte Are B.

paradise hotel naken paradise hotel sesong 4 Del to henriette steenstrup naken fleslight Miss Paradise-konkurransen går av stabelen, og jentene opptrer mer eller mindre overbevisende i cheerleader-kostymer. Ut over kvelden kompenserer deltakerne ved å løsne skikkelig på slipset, og det flere enn man i utgangspunktet skulle tro som finner tonen. Første del av konkurransen om Miss Paradise-tittel er at jentene skal holde foredrag. Ikke alle parene er like sterke, og noen mistror partneren sin. Noen som vet hva sangen heter som begynner i sesong 9, ep.

Paradise hotel naken paradise hotel sesong 4 -

Tyveriene fortsetter, og det skaper en del forvirring. Ut over kvelden kompenserer deltakerne ved å løsne skikkelig på slipset, og det flere enn man i utgangspunktet skulle tro som finner tonen. De sist ankomne deltakerne prøver å danne allianser, men heller ikke i denne erotikk bilder pia tjelta naked er alt fryd og gammen. Vida Lill løper naken på Paradise Hotel Klipp 8: Like an animal jungle is my home?

Da de andre deltakerne gjorde narr av Iselin sine geografikunnskaper, men endte opp med å være like dårlige selv. Da Stian forsøkte å lage et sex-leketøy ved hjelp av en mango og en plastflaske, for å hjelpe Dennis med den seksuelle frustrasjonen.

Det var også sesongen hvor Kristian René gjorde sitt comeback, og forlovet seg med Tina Skovdal på TV, og hotellet dannet seg en «lys» og en «mørk» allianse. Da de laget en egen filmtrailer for å presentere den mørke og lyse siden inne på hotellet.

Da det klikker for Kristian René fordi det er så mye allsang på hotellet, akkurat som det gjorde for Niclas i Dette var året hvor produksjonen hyrte inn profesjonelle skuespillere som lurte de andre deltakerne hele den første uken.

Dette var også året vi ble kjent med Aurora Gude og Ann Marielle Lipinska, som ble referert til som «The classy girls» inne på hotellet. Sesongen endte med et brak da Aurora smalt kula i bakken, og delte premien med sin kjære venninne, Ann Marielle.

Da Aurora og Nikolai slapp kula helt samtidig, og Labi fikk et raserianfall fordi han ikke fikk crossykkelen han hadde så lyst på. Det hele endte med at Triana kjeftet Labi huden full. Da Ann Marielle og Aurora introduserte seg selv som «The classy girls», og samtidig stemplet Simone som trailertrash.

Da selveste Lord Audun danset til en remix av sangen «Kumbaya my Lord», i et middelalderkostyme. Og da er det bare å vente på at gullkornene fra den sjuende sesongen.

Vi holder en knapp på at Harald, som hittil har omtalt seg selv som «Guds gave» vil komme med noen minneverdige øyeblikk. Tannlege, møte og shooping! Flere deltakere fra tidligere sesonger opplever fremdeles å bli gjenkjent på gata. Disse seks har alle sammen bidratt med uforglemmelige øyeblikk på tv-skjermen.

Vil du lese flere saker fra Side2? Han er selvsagt med på Paradise Hotel for å.. De hjelper oss å huske deg og dine valg her på TV3. OK, da vet jeg det! Program Tv-guide TV3 Play.

Paradise Hotel Forside Deltakere Video. Populære programmer Luksusfellen Boligjakten. TV3 mat Serier Delta Seerpanelet. Tina tråkker over streken Klipp 2: Magne - Brokeback Mountain med Glenn Klipp 4: Luis sjekker inn på hotellet Klipp 5: Vida Lill løper naken på Paradise Hotel Klipp 8: Einstein - Frankenstein Klipp 9: Iselin - edderkoppsurrogatmor Klipp Northug med Vida Lill, Stian og Mads.

Se Paradise Hotel helt gratis her! Ny episode mandag-torsdag kl. Bergensgutten er en dønn ærlig festløve, og tar seg selv svært lite høytidelig Leo elsker dagsfylla og varmere strøk. Han er som skapt for Paradise Hotel, med andre ord

0 thoughts on “Paradise hotel naken paradise hotel sesong 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *