Våt fitte g punkt gutter

våt fitte g punkt gutter

En kvinnes sterkeste orgasme sender så sterke tetrabølger i hjernen at en mann ville DØDD om han ble utsatt for like sterke tetrabølger under sin orgasme. Rett og slett for at vi skal være sterke og reise oss alltid opp igjen uansett hva vondt vi opplever , mentalt og fysisk dersom vi utsettes for grov vold eller overgrep , noe vi er mer utsatt for pga vår biologi.

Så viser forskning at kvinner tåler dette likevell mye bedre psykisk enn en mann ville gjordt mentalt. Og du har gode sjangser til å få et superbra sexliv etterpå likevell - selv om du har opplevd vold og vanskelige ting. Handler om å ikke la seg knekke! Kvinner har uante krefter og egen medisin kan du si , gjennom disse sinnsykt sterke orgasmene. Som ingen mann ville overlevd å kjenne!

Så vil råde deg til å utnytte dine egne ressurser aktivt - for å glemme. Det vil du - etter en tid. Om du vil det selv. Føles bare veldig som om jeg må tisse, så det er forskjellig fra person til person. Føler det bare deilig med trykk opp mot det og å massere litt der med fingeren etc.

Men ikke for hardt trykk , da blir jeg bare øm. Mange tror at jo hardere jo bedre. Men det kan fort bli for hardt også , og da blir det ubehagelig. Og man blir øm der etterpå. Det er helt normalt å føle en "jeg-må-tisse"-følelse under g-punktstimuli.

Handler bare om å komme over den kneika. Har selv lært opp et par jenter til g-punktsorgasme. Dette har jeg jo visst siden 12 års-alderen, men alikevel har jeg aldri fått noen deilig orgasme av det..

Alle menn burde prøve og masere g-punkt eller andre punkter som hun tenner på. Dette gir også en tenning til mannen når en ser hun blit kåt. Slikk henne gjærne,det er en utrolig opplevelse. Slik supertenning en får ved å slikke henne til orgasme, ,liiiker. Oppleve hun fosser av sine kjønnssafter,nærmest spruter. Hvis hun samtidig suger deg så er det enda bedre. Få hennes hjelp til å finne hennes punkter. Har du en fast partner lærer du henne der nede å kjenne fort.

Jeg har veldig følsomt g-punkt og får lett orgasmer av g-punktsmassage osv og jeg kjennes veldig " ruglete " ut inni skjeden. Ja faktisk hele veien rundt også og langt oppover sjeden. Tydeligvis et stort område. Noen menn syns det er litt merkelig , at jeg føles så ruglete ut , men jeg har alltid vært slik. Er kvinner vanligvis glatte i skjedeveggene? Eller veldig ruglete , slik som jeg? Har inntrykk av at jeg er mer ruglete enn vanlig i hvertfall. Så lurer på om menn tenker noe spesielt når de kjenner for første gang hvor " ruglete " jeg kjennes ut innvendig?

Er det veldig vanlig eller uvanlig? Hvordan synes dere kvinner kjennes ut innvendig? Glatte vegger eller ruglete? G-punktet skal vist kunne føles som et ruglete område inni skjeden, øvre vegg. I såfall kjennes hele skjeden min nesten ut som et g-punkt: Ja det var kjæresten min den gang som fant mitt g-punkt under fingring - ikke jeg selv.

Så i dag kan jeg takke han for at jeg oppdaget g-punktet mitt selv. Ved hjelp fra han. Det kaller jeg likestilling. Inntil da, gjør som gutta, finn ut åssen dere er skrudd sammen, også fysisk. Invitér oss gjerne med men kom ikke her og forlang at dette med G-punkts orgasmer er noe gutta skal fikse sånn uten videre.

Ja men det er jo lettest å oppdage det med " gutta " sin hjelp! Vi jenter kan jo alltids stimulere guttas g-punkt også? Har noen jenter nektet deg det eller? Høres nesten slik ut You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Sterkere orgasme med g-punktsmassage » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet.

Sign in to follow this    Followers 0. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted December 16, Nå skal jeg lære dere: SMIL Dette bør alle jenter lære seg tidligst mulig , og prøve selv. Er jo sinnsykt godt.

Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Posted December 17, Report post  ·  3. Kanskje folk ikke svarer fordi dette er gammelt nytt? Guest jeansgutt21   0 0. Report post  ·  4. Report post  ·  5.

Guest HunterLady   0 0. Report post  ·  6. Report post  ·  7. Da er jo du en veldig flink gutt: Som kan dette og bruker det på dama de. Report post  ·  8. Jepp, old news for meg iallefall. Report post  ·  9. Report post  ·  Du kan nok ha veldig rett i det. Posted December 18, For det første er jo ikke dette akkurat noen banebrytende nyheter Posted December 20, Guest kine   0 0.

Posted December 21, Guest En mann   0 0. Menn dette må dere oppleve;. Guest Gorgonzola   0 0. Posted December 21, edited. Det kaller jeg likestilling Inntil da, gjør som gutta, finn ut åssen dere er skrudd sammen, også fysisk. Edited December 21, by Gorgonzola. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Register a new account. Sign in Already have an account?

Sex er en like naturlig og nødvendig del av livet, som sult og tørst er et uttrykk for livsnødvendige behov. Og det er like naturlig for kvinner som for menn. Hva er seksuell stimulasjon? Mens de seksuelle fornemmelsene altså kommer innenfra og er en del av det å leve, kommer den seksuelle stimulasjonen utenfra.

Det kan være noe du ser, hører, leser eller merker på kroppen din. Tanken alene kan være tilstrekkelig. Kvinner kan godt få seksuelle fornemmelser og merke fuktighet i skjeden og skrittet, eller varme fornemmelser i kroppen - uten å bruke hånden eller andre hjelpemidler - bare ved å lukke øynene og tenke intenst på noe seksuelt pirrende.

Hva er kvinnens seksuelle reaksjoner? Kvinnens seksuelle reaksjoner kan deles i fire: Først kommer opphisselsesfasen med stigende seksuell opphisselse. Så kommer den såkalte platåfasen som er en kort "pausefase" før orgasmefasen med utløsningen. Til sist kommer avslapningsfasen.

Det begynner med at du føler deg veltilpass og varm i huden, mens musklene i kroppen spennes på en behagelig måte. Det strømmer blod til kjønnsorganene slik at kjønnsleppene dine svulmer litt opp.

Klitoris vokser litt, fra kanskje ertestørrelse og til det dobbelte. Du kan merke hvordan skaftet på klitoris, som kan føles gjennom huden foran eller over klitoris, blir fastere og kanskje litt tykkere.

Du kan også merke at du blir våt mellom kjønnsleppene fordi det kommer smørevæske fra små kjertler, og fordi skjedeveggen skiller ut væske. Allerede et halvt minutt etter at den seksuelle stimulasjonen er begynt, blir slimhinnene våte hos mange kvinner. Pulsen og blodtrykket stiger. Du merker kanskje at blodet dunker i årene, i skrittet og omkring klitoris. Fargen på slimhinnene - især på de små kjønnsleppene - blir mørkere og kan nesten bli purpurrøde.

Brystene svulmer opp - hos noen kvinner mer og hos andre mindre. Brystvortene kan også heve seg og bli spente. Etter hvert når den seksuelle spenningen sitt maksimum. Samtidig svulmer nederste tredjedel av skjedeveggen opp, mens plassen i toppen av skjeden økes.

Livmoren løftes ufrivillig oppover og forstørres uten at du merker det. Til gjengjeld blir skaftet på klitoris mindre og den ytterste delen av klitoris blir nesten gjemt i de svulmende kjønnsleppene. Du begynner å puste fortere, huden på kroppen og i ansiktet får ytterligere farge og varme. Du begynner kanskje å svette. Spenningen i musklene fra ansiktet og ned over kroppen økes. Etter hvert blir den seksuelle spenningen og lystfølelsen så stor at orgasmen nærmer seg.

Utløsningen kan ikke lenger holdes tilbake. En spenning i bekkenbunnen avløses av rytmiske og ufrivillige sammentrekninger i nederste del av vagina og i bekkenbunnens muskler. Man opplever en  intens lystfølelse.

våt fitte g punkt gutter

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Er det noen som har erfaring med menn's g-punkt? HAr hørt at g-punkt-orgasme for menn skal være mye bedre enn vanelig.. Har noen prøvd å stikke fingeren opp i rumpa?

Ja, jeg har gjort det på en gutt.. Hvordan i praksis utføres det eventuelt? Har hørt det er prostatakjertlen man skal røre ved..

Går det an å gjøre det på seg selv? Det er ikke noe spesielt punkt jeg har rørt ved, har bare først tukla litt på utsida og gjort ham opphisset, så har jeg puttet fingeren seint inn så langt jeg kommer Så kjennes det liksom ut som om det er noe hardt der Det er g-punktet regner jeg med, for det er der han kjenner nytelsen Prøver og prøver, men ikke med finger da.

Ved nær orgasme fortsatt intenst i de fleste tilfeller.. I don't know, I wasn't really paying attention. Dette skulle jeg husket på.. Nå har du i alle fall litt erfaring, blir nok knall neste gang skal du se! Blir disse stive, er du på god kjøl.

Bare bruk en finger og forsiktig roter rundt klitoris. Etter litt tid, tar du den ene fingen og begynn og jobb deg sakte innover. Slik som Cosmo med K skrev, trenger du ikke og dytte inn så langt du kan. Slik som dama mi trenger jeg bare halv fingeren min for og få henne til å komme Rett innenfor på den vaginaveggen som peker oppver vist hu ligger på ryggen , kjenner du en del riller, eller knopper.

På innsiden av disse knoppene befinner G-punktet seg. Du vil kanskje kjenne denne som en hevelse vist hun er kåt nok. Legg press på dette punktet og beveg fingrene sakte Kyss henne på låret og venusberget.. Man trenger ikke hoppe rett med mellom beina hennes vet du. Du trenger ikke være så opptatt av å putte hverken en eller flere fingre i henne heller. Husker godt min første ekspedisjon i underlivet på ei jente.

Tror aldri jeg har konsa så mye i hele mitt liv! Helvete hun skulle hatt en bruksanvisning på magen fin plan Men spør henne også om hun liker det, ikke vits og gni og ta på noe som er like godt som og bli gnidd på storetåa!

Svar på siterte innlegg       Tøm. Logg inn Trenger du en brukerkonto? Du må nå logge inn med epost. Ta kontakt med support tumedia. Vil man gi kvinnen enda en orgasme så er også det mulig, hvis man lar tungen bli på kvinnens klitoris og tilsvarende lar en finger bli værende i skjeden hennes, tipser Joan Ørting. Poenget til den danske sexologen er likevel ikke å få kvinnen til å komme så raskt som mulig, for eksempel på to minutter, eller så mange ganger som mulig, like lite som forløsningen, orgasmen, er poenget med sexen i seg selv - i stedet for opphisselsen og ekstasen.

Mannen vil helst sove fordi de hormonene som utløses når han kommer virker sløvende på ham, men hvis han slikker kvinnen til en ekstra orgasme etter sin egen utløsning, vil han få en langt mer tilfreds kvinne, sier Joan Ørting til klikk. Som sexolog Gro Isachsen har påpekt i artikler her på klikk. Så dersom man vil følge rådet om å gi kvinnen oral nytelse etter akten, er det kanskje vel så gjerne et råd å sørge for at samleiet blir en skikkelig oppbygning, ved å inkludere kvinnens mest følsomme områder.

Hvorfor ikke slå to fluer i ett smekk? Ta selv hånd om klitorisstimuleringen under samleiet. Gode forspill kan - når hun har behov for sterkere eller andre stimuli - suppleres med klitorisstimulering med vibrator eller hånd.

Det gir for de fleste den beste sexen, skriver hun i sin siste bok, Mer lyst, takk. Isachsen vil gjerne komme med ett råd til. Hun ser nemlig helst at mannen praktiserer "damene først" og rett og slett venter med sin egen orgasme til kvinnen har fått sin eller sine. Slik unngår man at mannen føler oralsexen som en plikt, eller at kvinnen mister tenningen fordi han er ferdig, skal vi tro sexologen. Om paret fortsetter med samleie og hun kjæler med klitoris selv, er det også mange kvinner som får flere orgasmer, sier Isachsen.

Nok en årsak til at rekkefølgen blir feil, ifølge Isachsen, er at svært mange menn vegrer seg mot oralsex etter samleiet av frykt for å smake sin egen sæd. Det kan løses ved at han bruker kondom. Ikke kast deg over lystknoppen hennes eller andre sensitive områder som et barn etter sukkertøy uten at hun er blitt varmet opp først, dette kan gjøre direkte vondt for henne og gjør bare at du vil måtte holde på en evighet for å få henne dit du vil, eller kanskje må du også gi opp fordi hun blir både sår, stresset og anspent.

Men når det er tid for tungen, begynn med franske kyss på vulva de ytre, synlige delene av kvinnekjønnet. Begrav ansiktet, bruk også nesen til å stimulere med! Gjør alt vått med en bred, flat og myk tunge. Slikk for eksempel lange strøk nedenfra og oppover til klitoris, og så opp og ned på hver side og fra side til side.

Prøv deg fram ved å spre indre og ytre kjønnslepper og slikke lange strøk på ulike steder, eller trekk kjønnsleppene inn i munnen din og sug på dem. Du kan etter hvert begynne å stikke tungen din litt inn i henne når du passerer skjedeåpningen og husk at det er den ytre delen som er mest følsom så stryk i sirkler rundt åpningen og beveg tungen inn og ut. Vil hun ha noe mer inn, bruk fingrene eller en hjelper. Gni fingrene eller tuppen av leketøyet mot g-punktet eller gå ut og inn, gjerne i takt med tungen din.

Når du etter hvert føler at det er tid for å nærme seg det følsomme klitorishodet, knoppen, toppen, glansen¿ start med å slikke veldig lett til hun signaliserer med kroppsspråket at hun er klar for litt mer press. Noen kvinner liker også å få klitoris berørt gjennom hetten så spør om du liker det når du trekker den tilbake og kommer enda mer rett på «lystknoppen».

0 thoughts on “Våt fitte g punkt gutter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *