Sex eldre damer sex damer

sex eldre damer sex damer

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Var ikke like kult dagen etterpå da jeg rusla bort mot butikken og hu kom hånd i hånd med en eldre dude. Hun visste ikke hvor hun skulle gjøre av seg og ikke jeg heller for den saks skyld.

Gamla var rå som faen hun. Ikke mye eldre, nei, men når jeg var 20 så banga jeg ei på 27, og det var kjempebra. Jeg jobbet med henne, og min sjarm og sensualitet gjorde henne svak for meg. Det var helt utrolig bra, ettersom hun var laid back og åpen. Herlig og hemningsløst, faktisk. Som sagt jobbet jeg jo med henne, så dersom du har en sommerjobb i servicebransjen, finner du nok kanskje lettere slike som henne.

Min fremgangsmåte var egentlig bare å flørte med henne på jobb, på en litt frekk måte, over et visst tidsrom, sikkert noen uker, og så oppsøkte jeg henne når jeg var ute på byen, og da var det "back to her place".

Vi dundret like godt innom hun fordi hun var alltid veldig sportslig og kul mot oss gutta så vi ringte på vi. Hun var jo tydelig bedugget så hun var mer enn glad for selskap. Got lucky med ei som var 28 da jeg var Langt i fra det beste jeg har vært med på. Ikke mye eldre, men når jeg var fjortis hadde jeg ei elskerinne som var noen år eldre, og det var litt gøy, men ble bedre etter noen år da, ble litt mer naturlig når man ble litt mer moden: Hadde en ONS med ei på 39 da jeg var Gjorde det forsi en kamerat skrøt eldre damer oppi skyene, men ble utrolig skuffa over erfaringen da dette individet tydeligvis ikke satte intimhygiene særlig høyt på prioriteringslista.

Jeg hadde mareritt i flere måneder etterpå om den stanken som kom ut fra den høna Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Ser i en annen tråd her at opptil flere mannlige brukere har hatt sex med betydelig eldre kvinner. I forbindelse med at jeg er ny-singel og ute etter å rase fra meg litt før jeg begynner å lete etter den store kjærligheten har jeg noen spørsmål.

Eldre damer er ikke like fine som de yngre etter mitt syn. Derimot så finnes det noen godt over 40 som fortsatt er rimelig spreke og de har en slags Ikke så mange av de men allikevell. Hva kan så ei dame på ca 45 tilby som ei på ikke kan?

De fleste damer tilstrekkes av eldre gutter, men et eller annet sted går det tydeligvis ei grense hvor de blir en smule retro. Hvor lett er det for en på 27 å sjekke opp ei mye eldre dame? Jeg sliter nok med de på min egen alder. Hvis jeg bestemmer meg for å teste ut dette, hva slags fremgangsmåte skal jeg bruke?

Du får garantert et ligg dersom du slenger innom en dansbandgalla eller snuser litt rundt nå i julebordsesongen. Du har et veldig godt poeng, disse dinosaurene rundt femti år har liksom gjort det før, og er fullt ut i stand til å gi deg årets store kick.

Ikke bli forelsket på grunn av en fresk natt i bingen.

sex eldre damer sex damer

Sex eldre damer sex damer -

Plager nedentil - for privat? Mer dere lurer på?

Jeg tør i hvert fall ikke selv begynne flørte med en gutt som er ti år yngre, er redd for at han skal synes jeg er latterlig og gammel Hvor bor du Ts? Kanskje noen her kan tipse om spesifikke steder det kan være lurt av deg å frekventere. Jeg pleier og gå fram på samme måte til alle kvinner uansett om de er 20 eller 45 og det funker. Kun i denne weirde, vestlige verdenen vi lever i er 40 "eldre". Feit er 60 kg pluss, høy er 2 meter og lav 1. Vi "eldre" damer er yngre damer som har levd litt lenger og i all hovedsak er vi som vi var ti år før: Siden snittalderen for første barn er ca 30 og mødre over 40 slett ikke er uvanlig så finner du mange av oss på fotballtrening, turn, foreldremøter eller med barnevogn.

Damer som er ute etter et ligg finnes i alle aldre. Dem er det ikke vanskeligere å finne eller å skjekke opp bare fordi de er eldre. Jeg kjenner en mann som rett og slett drar på utesteder og spør - han sier han stort sett får ja før han har spurt 10 ganger.

De ytterst sjeldne gangene jeg fortsatt er "på byen" blir jeg sjekket like mye som før men sjarmert langt mindre. Gah, jeg er lei av at alle som er x antall år eldre enn TS blir fornærmet når TS anser dere som eldre. Når jeg snakker om eldre damer, så kan det være ei som er fem or eldre enn meg, femten år eldre enn meg, tredve år eldre enn meg. Fram til man ikke har hevet ut noen spesifikke tall, så betyr "eldre damer" egentlig "x antall år eldre enn TS". Utover det er akkurat de samme prinsippene som gjelder på ei på 40 kontra ei på Det må dog tas med livssituasjonen hennes, da den er vesentlig annerledes enn ei på Eventuelt påpeker vi dette med å betegne oss som eldre fordi denne tankemåten sannsynligvis er TS sitt største hinder i å sjekke oss med andre ord - det han ber om hjelp til!

Jeg tviler sterkt på at han går bort til ei og omtaler hun som "du eldre damen" - i så fall tror jeg ikke vi kan hjelpe TS. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Samliv og kjærlighetsrelasjoner Vil ha sex med eldre dame, hvordan gå frem?

Sign in to follow this    Followers 1. Vil ha sex med eldre dame, hvordan gå frem? Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Guest mann28   0 0. Report post  ·  1. Posted November 3, Greien er at jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal forsøke å dra en eldre dame?

Share this post Link to post Share on other sites. Guest KateW   0 0. Report post  ·  2. Report post  ·  3. Guest Lady   0 0. Report post  ·  4. Report post  ·  5. Posted November 3, edited. Edited November 3, by KateW. Report post  ·  6. Report post  ·  7. Hvordan jeg har møtt de yngre mennene? Internett og ellers bare ved å møte dem. Guest Gjest   0 0.

Report post  ·  8. Report post  ·  9. Det er hyggelig og har ingen ubehagelige ettervirkninger. At hun syntes du var for ung er kanskje bare en en måte å avvise deg på som er ganske smigrende. Du mister jo ikke ansikt på noen måte.

Takk for gode råd,sjokolademus. Jeg skjønner at du er en moden kvinne som vet hva du snakker om. Når hun sa at jeg var for ung for henne så var det kun en høflig måte å si det på,mener du? Hva gjør jeg hvis jeg treffer henne igjen på byen? Jeg kommer nok til å huske henne og jeg tror også at hun husker meg. Hvis du møter henne igjen kan du jo prøve på nytt.

Si at du liker henne og har lyst til å treffes i en annen sammenheng. Det startet slik,da vi stod i køen utenfor utestedet la jeg merke til at hun kikket på meg.

Da vi kom innenfor stod hun nærmest og ventet på meg,og jeg spurte om vi skulle danse. Vi var på dansegulvet en god stund.

Etterpå hilste jeg på følget hennes en venninne og mannen. Vi satte etterpå og pratet litt. Hun spurte hva jeg jobbet med og samtalen kom inn på tidligere forhold og jeg kom til å si at jeg jo lever i ett forhold. Venninna hennes kom og sa at de gikk hjem ,de var visstnok på besøk hos henne i helgen.

Det nærmet seg stengetid og vi tok siste dans. Det var da kliningen startet. Hun sa god natt og takk for dansen. Da hun forlot stedet snudde hun seg og så meg,men da jeg kom utenfor så jeg ikke noe til henne. Men hun hadde sagt hvor hun bodde så jeg nådde henne igjen og spurte hvorfor hun hadde det så travelt. Hun måtte hjem til besøket sitt.

Hun hadde også dårige erfaringer med menn som levde i forhold. Ellers så var jeg jo for ung for henne. Hun mente at det var best at jeg tok vare på forholdet mitt. Jeg vet litt mer om henne nå,men hva skal jeg gjøre? Hei Jeg har vært singel noen år, i perioder "på jakt" og i perioder bare ute for å treffe folk.

Jeg syns også du skal ta opplevelsen for et gjensidig kompliment og gå hjem og finne ut hva du skal gjøre med forholdet ditt. Rydd opp hjemme før du gjør alvorlige tilnærmelser overfor andre! Jeg tror også det er best å la denne kvinnen være i fred.

Hun vil ikke rote seg bort med menn som er opptatt på annet hold, og det får man respektere. At hun klinte på dansegulvet og virket parat der og da er ikke ensbetydende med at hun vil gå videre. Hun fikk informasjon om deg som ikke passet inn i det hun er kanskje ute etter nemlig en ledig mann.

Noen tog må en bare la passere. Diskusjonsforum » Sex midt i livet » Hvordan er det med sexlysten til kvinner p Hvordan er det med sexlysten til kvinner på 60år?

Hvor gammel er du da? Hyggelig at du synes modne kvinner er attraktive.

0 thoughts on “Sex eldre damer sex damer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *