Fitte sex hvordan stimulere klitoris

fitte sex hvordan stimulere klitoris

Cunnulingus, eller kunsten å tilfredsstille en kvinne ved hjelp av oral stimulering av kjønnet hennes, er bedre kjent som å slikke fitte, gå ned på henne, bite i teppet, eller hva du måtte foretrekke.

Men å slikke er ikke bare å slikke. Du kan kysse, kline, blåse og suge. Tunga kan gjøres bred, flat, spiss, hard eller myk. Er du usikker på resten bør du følge med nå. Og videresend saken gjerne til den du måtte ønske å dele disse tipsene med. Begynnelsen Om du begynner øverst og kysser deg nedover, har du en god oppvarming til en runde med slikking. Slik lar du henne forstå hva som kommer, samtidig som du kan holde henne på pinebenken en stund.

Ikke stress Når du har kommet deg ned mellom bena hennes er det ingen grunn til å stresse, selv om stemningen noen ganger tilsier at du bør gå rett på sak. Ofte kan ertingen i forkant være halve moroa og vel så det. Utvendig En god ide er å ta for seg de ytre kjønnsleppene før du sprer dem og vier oppmerksomheten til det aller helligste.

Kyss opp og ned langs sprekken, og følg med på responsen du får. Når du føler du har gått rundt grøten lenge nok, er det på tide å spre leppene. Innvendig Klitten blir gjerne oppmerksomhetens sentrum når man er kommet til dette stadiet, men husk at det finnes annet der nede også. Begrav ansiktet, bruk også nesen til å stimulere med! Gjør alt vått med en bred, flat og myk tunge.

Slikk for eksempel lange strøk nedenfra og oppover til klitoris, og så opp og ned på hver side og fra side til side. Prøv deg fram ved å spre indre og ytre kjønnslepper og slikke lange strøk på ulike steder, eller trekk kjønnsleppene inn i munnen din og sug på dem. Du kan etter hvert begynne å stikke tungen din litt inn i henne når du passerer skjedeåpningen og husk at det er den ytre delen som er mest følsom så stryk i sirkler rundt åpningen og beveg tungen inn og ut.

Vil hun ha noe mer inn, bruk fingrene eller en hjelper. Gni fingrene eller tuppen av leketøyet mot g-punktet eller gå ut og inn, gjerne i takt med tungen din. Når du etter hvert føler at det er tid for å nærme seg det følsomme klitorishodet, knoppen, toppen, glansen¿ start med å slikke veldig lett til hun signaliserer med kroppsspråket at hun er klar for litt mer press. Noen kvinner liker også å få klitoris berørt gjennom hetten så spør om du liker det når du trekker den tilbake og kommer enda mer rett på «lystknoppen».

Prøv deg fram med ulike teknikker og trykk over og rundt klitorishodet små og store sirkler, opp og ned, side til side, alfabetet, sug og slikk klitoris osv. Det er heller ingen skam å ty til rekvisitter, som spiselig glidemiddel.

For kalde eller varme tungefornemmelser, drikk varmt eller kaldt. Mange liker som sagt å bli penetrert av noe foran eller bak. Bak er en «rumpeplugg» best egnet, men gå uansett aldri fra bak til fram med den samme fingeren eller leketøyet uten å vaske deg eller det først, for å unngå infeksjoner. Selve orgasmetriggeren, selv om man skal være ekstremt forsiktig med å generalisere!

Fast berøring og gjentatte bevegelser fungerer for svært mange, men like fullt raske og sporadiske bevegelser. Bygg uansett opp hastigheten og trykket gradvis etter hvert. Husk også at selv om hun stønner, betyr det ikke nødvendigvis at du skal sette opp farten. Det finnes en masse avanserte tungeteknikker, men vi tar ikke for oss alle disse her.

Sjekk også ut steg for steg-guiden på cunnilingus. Stillinger for oralsex, finner du her. Kvinnekjønnet, slik en mann ser det fra utsiden, består i hovedsak av de utvendige delene av klitoris, klitorishodet man snakker også om klitorishetten , klitorisforhuden, vulva, urinrørsåpningen, de ytre og de indre kjønnsleppene og vagina- eller vaginalåpningen. Stimulering av klitorishodet, - toppen eller -glansen, det lille håndtaket på «ønskekvisten» klitoris er som en Y , er en av de beste måtene å hisse opp hele klitoris.

Kvinner har i likhet med menn også en følsom frenulum, rett under klitorishodet der de indre kjønnsleppene møtes. U-punktet, det ytre området som omgir urinåpningen. Akkurat som hos mannen er dette følsomt for berøring og kan være en uoppdaget erogen sone for henne. En mulig er doggystyle hvor hun kan massere klitoris selv mens hun blir tatt bakfra. Og enig med at prat sammen, se på henne, lese henne underveis. Lær hennes kropp og hode å kjenne enda bedre.

For å bidra med dameperspektiv her: Sex kan være superdeilig uten at en kommer. Personlig ville jeg nok valgt deilig sex uten orgasme heller enn å onanere og få orgasme. Deilig sex med orgasme er selvsagt best, men det er likevel utrolig godt selv om en av ulike grunner ikke skulle komme helt i mål. Når det kommer til hvordan du kan hjelpe henne i mål, dersom du ønsker tips på dette: Lær deg å stimulere klitoris på en god måte. Gjerne når hun er på topp. Hvis hun klarer å slappe av i den stillingen, og du stimulerer henne på en bra måte, vil dette være et svært godt utgangspunkt for å kunne få henne i mål.

Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg.

Disse el-taxiene flyr på vannet Tu. Tre av spillerne i Demise starter opp nytt lag Gamer. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Sexnytelse for jenter som ikke får orgasme?

Startet av AnonymDiskusjon , 3. Side 1 av 2 1 2 Neste. AnonymDiskusjon er en virtuell bruker opprettet av administratorene som alle anonymiserte innlegg kobles til i stedet for den egentlige brukeren. Liker du å prate med folk? Les mer her for å bli med på forumet sin egen uoffisielle Discord-server. Hva er dine tanker om et eventuelt forumtreff?

Det samme gjelder hvor viktig orgasmen er - for noen er det viktig, for andre ikke. Jenta di har jo sagt at ho ikke bryr seg så veldig, så du har jo allerede fått svar fra henne.

Et tips fra meg er å kjøpe en magic wand. Da kan hun bruke den på klitten sin mens du tar henne. Da vil dere komme sammen. Det var då veldig til generalisering. Eg vil tippe dei fleste har lyst å få orgasm under sex. Det er gjerne ikkje vanskelegare enn at ho har ei hand på klitoris under samleie. Men jeg liker sex likevel, og det føles veldig godt å ha sex. Jeg får ikke orgasme av å bli tatt bakfra, men får likevel en deilig følelse der han treffer meg dersom han treffer riktig.

Ofte er det så deilig at jeg må stønne, selv om det ikke blir noen orgasme ut av det. Når det gjelder klitorisorgasme får jeg det mest på egenhånd og ikke så ofte når jeg har sex med noen, selv om det er jeg som masserer klitoris.

Men til TS, som flere har nevnt så er det ikke alle kvinner som klarer eller har lett for å komme under vaginal penetrering, spes uten klitoris stimulering. En mulig er doggystyle hvor hun kan massere klitoris selv mens hun blir tatt bakfra. Og enig med at prat sammen, se på henne, lese henne underveis. Lær hennes kropp og hode å kjenne enda bedre.

For å bidra med dameperspektiv her: Sex kan være superdeilig uten at en kommer. Personlig ville jeg nok valgt deilig sex uten orgasme heller enn å onanere og få orgasme. Deilig sex med orgasme er selvsagt best, men det er likevel utrolig godt selv om en av ulike grunner ikke skulle komme helt i mål. Når det kommer til hvordan du kan hjelpe henne i mål, dersom du ønsker tips på dette: Lær deg å stimulere klitoris på en god måte.

Gjerne når hun er på topp. Hvis hun klarer å slappe av i den stillingen, og du stimulerer henne på en bra måte, vil dette være et svært godt utgangspunkt for å kunne få henne i mål. Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg.

Disse el-taxiene flyr på vannet Tu. Tre av spillerne i Demise starter opp nytt lag Gamer. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Sexnytelse for jenter som ikke får orgasme? Startet av AnonymDiskusjon , 3.

Side 1 av 2 1 2 Neste. AnonymDiskusjon er en virtuell bruker opprettet av administratorene som alle anonymiserte innlegg kobles til i stedet for den egentlige brukeren. Liker du å prate med folk? Les mer her for å bli med på forumet sin egen uoffisielle Discord-server. Hva er dine tanker om et eventuelt forumtreff? Det samme gjelder hvor viktig orgasmen er - for noen er det viktig, for andre ikke.

Jenta di har jo sagt at ho ikke bryr seg så veldig, så du har jo allerede fått svar fra henne. Et tips fra meg er å kjøpe en magic wand. Da kan hun bruke den på klitten sin mens du tar henne. Da vil dere komme sammen. Det var då veldig til generalisering. Eg vil tippe dei fleste har lyst å få orgasm under sex. Det er gjerne ikkje vanskelegare enn at ho har ei hand på klitoris under samleie. Men jeg liker sex likevel, og det føles veldig godt å ha sex.

Jeg får ikke orgasme av å bli tatt bakfra, men får likevel en deilig følelse der han treffer meg dersom han treffer riktig. Ofte er det så deilig at jeg må stønne, selv om det ikke blir noen orgasme ut av det. Når det gjelder klitorisorgasme får jeg det mest på egenhånd og ikke så ofte når jeg har sex med noen, selv om det er jeg som masserer klitoris.

Jeg tror det kanskje er på grunn av predtasjonspress, særlig når partnerene mine gir uttrykk for at de ønsker at jeg skal komme. Da får jeg ikke til å slappe av om det blir mye orgasmeprat. Men noe som har funket bra er faktisk når jeg er bundet fast og partneren bruker en vibrator, der partneren tar kontroll og leker seg rundt med vibratoren. Da har jeg ofte klart å komme med en partner.

Men uansett, for meg er sex deilig - både psykisk og fysisk, selv om jeg ikke ofte får orgasme. Det er en deilig følelse som kanskje ikke er så lett å forklare for menn, særlig bakfra eller i misjonær med beina på skuldrene.

En pikk er stort sett ubrukelig når det gjelder å få kvinnen til å komme, med mindre hun er en av de få dom klarer å få vaginalorgasme.

En sexakt bør etter min mening bestå av så lite inn-ut som overhodet mulig - jeg finner det ulidelig kjedelig, og når det ofte gir kvinnen så lite som det gjør er det ingen vits i å bruke tid på det. Munn, hender og diverse leketøy er langt overlegent; man kan holde på i timesvis og aldri kjede seg - og så eventuelt avslutte med noen minutter inn-ut hvis det på død og liv er så viktig.

Selv skipper jeg som regel hele den delen og skyter i hendene eller munnen hennes. Du leste bare halve posten. Det er gjerne og vanskeligere for noen. For mange er det det, men sjølvsagt ikkje alle. Svar på siterte innlegg       Tøm. Logg inn Trenger du en brukerkonto? Du må nå logge inn med epost.

Ta kontakt med support tumedia. Jeg har glemt passordet mitt. Onanere ved hjelp av en gulrot eller med fingrene. Bør jeg bruke noe utenpå gulroten, og hvor får jeg tak i kondomer? Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Så flott at du har funnet ut hva som du synes er deilig og hvordan du kan stimulere deg selv.

For de fleste jenter er det alfa og omega å stimulere klitoris på en eller annen måte. Det er viktig som du beskriver det, å kjenne etter hvordan det føles og ikke stresse for mye med å jage etter orgasmen. Jeg tror allikevel at den følelsen du fikk er orgasme. Orgasme og utløsning hos guttene er reflekser som skjer ved at kroppen setter i gang en serie med muskelsammentrekninger i en bestemt rekkefølge og rytme.

Disse sammentrekningene opoplevs som svært behagelige, men det er vanskelig å beskrive med ord denne følelsen, fordi den oppleves forskjellig fra menneske til menneske.

Folk har stor fantasi når det gjelder å bruke vanlige gjenstander som sexhjelpemiddel. Som en hovedregel kan man si at alt du kan putte i munnen, kan du i prinsippet også putte i skjeden eller i anus.

: Fitte sex hvordan stimulere klitoris

Sex molde eskorte troms 635
Nakne svenske damer sex sider Eskorter i oslo sexdateing
ANETTE SOKNES NAKEN DILDO RABBIT 416
PUSSYPUMP VIBEKE SKOFTERUD NUDE Sextreff på nett thai massasje med happy ending oslo
SVENSKE SEXFILMER ESKORTE JENTER I BERGEN Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er erotiske jenter 1234spill strid med norsk lov. Parsex best med håndhjelp Bare 25 prosent av kvinnene mente det var sannsynlig at de ville få orgasme bare ved vaginalt samleie. Tannkrem er også gøy! VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Folk har stor fantasi når det gjelder å bruke vanlige gjenstander som sexhjelpemiddel. Jeg klarer ikke under 1 min!!! Posted December 13,
Etter hvert blir den seksuelle spenningen og lystfølelsen så stor at orgasmen nærmer seg. En hard tunge med mye muskler gir for eksempel en helt annen følelse enn en tunge man slapper fullstendig av i. Already have an account? Finn en posisjon der du får stimulere klitoris. Du merker kanskje at blodet dunker i årene, i skrittet og omkring klitoris. Sex som fag - For oss som jobber med seksualitet og samliv. fitte sex hvordan stimulere klitoris

0 thoughts on “Fitte sex hvordan stimulere klitoris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *