Norske fitte gravid sex

norske fitte gravid sex

Hvorfor måtte dere slutte denne samtalen da?? Sånn tenker jeg og! Bare se ikke röre for min kjärestes del Har rota med et par jenter,men aldri løpt linja helt ut.. Men gud som det tente meg.. Har snakka en del med sambo om dette,men han vil absolutt ikke dele meg med noen: Hadde en periode som jeg var fast bestemt på og gjøre det.. Sa til sambo at han måtte la meg prøve. For akkurat den drømmen måtte jeg liksom prøve ut.. Men etter å ha diskutert dette frem og tilbake,så må jeg respektere sambo..

Det er jo han jeg skal leve med.. Men det er fortsatt en deilig drøm: You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Sign in to follow this    Followers 0. Andre som tenner på jentesex her? Prev 1 2 Next Page 1 of 2.

Anonym bruker   posts. Posted September 30, Share this post Link to post Share on other sites. Posted October 1, Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Nei, skjeden blir ikke løsere selv om man har samleie. Når jenta blir seksuelt tent blir skjeden våt og utvidet slik at det blir plass til en penis. Etter at den seksuelle tenningen er over blir skjeden igjen trang og tørr. Skjeden eller skjedeåpningen blir ikke varig forandret etter hverken det første eller de andre samleiene. Skjeden er svært tøyelig. Tenk bare på at det er mulig at den 3,5 kilos baby kan passere ut gjennom skjeden, og at kvinnen har god seksualitet etterpå.

Om samleie er godt for gutten kommer an på hvor seksuelt tent han og jenta er er og hvor mye erfaring de begge har. Abort er utelukket, tenk på at det er et liv det er snakk om. La barnet vokse opp, med hjelp fra familien så skal skolen gå greit. Jeg var selv 17 når kjæresten min på 14 ble gravid. Det endte i abort, vi var langt fra modne nok til å oppfostre en unge, vi var jo unger selv! La barnet bli født, dere klarer den oppgaven.

Husk abort er drap på et uskyldig foster som senere blir et barn, som dere komme til å elske over alt på jord. Trakassering av meddebattant er. Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov. Krenking av privatlivets fred. Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten.

Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale.

Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Jenta er under den seksuelle lavalder og dette burde du tenkt på litt før.

Snakk med foreldrene dine og jentas også. Dere er barn selv og trenger hjelp fra voksne. Har du sex får du faen meg stå for det du har gjort. Nå er livet ditt ødelagt! Ja, selvfølgelig skal man det.

For å si det sånn, glad det ikke er meg. Den sterkestes rett ruler.

0 thoughts on “Norske fitte gravid sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *