Erotikk noveller norsk novelle

erotikk noveller norsk novelle

Sakte gikk det opp for meg at hun hadde planlagt dette, kondomen var bevis godt nok. Med de lange fingrene sine rullet hun den på meg, før hun skrevet over meg.

Med en hånd holdt hun pikken min rett opp, og jeg hevet hodet litt opp, jeg ønsket å se hva som skjedde. Så senket hun seg ned på meg. Kjønnet hennes er vamt mot mitt, og det rykket i kroppen min ettersom mer og mer av meg forsvant inn i dypet av henne. Hun gled helt ned til jeg kjente håret hennes skrubbe meg nederst på maven, før hun rolig begynte å bevege seg opp og ned.

Tid og rom sluttet å eksistere, alt som var igjen var nytelsen som strømmet igjennom kroppen min. Langt borte hørte jeg Linda stønne, rett før jeg eksploderte i min andre orgasme. Musklene i kroppen min levde sitt eget liv, jeg mistet helt kontrollen, men Linda fortsatte og ri meg med rolige bevegelser.

Helt til jeg lå skjelvende tilbake med lukkede øyne. Først da gled hun av meg. Hun kysset meg ømt på kinnet, før hun la seg ned ved siden av meg. Armen min snek seg under nakken hennes, og sammen ble vi liggende å kikke opp på stjernene. Jeg sovnet, men Linda vekket meg, før hun hjalp meg på med klærne. Det var hun som fulgte meg hjem den kvelden.

Morgenen etter hadde hun reist før jeg våknet, men det lå ett brev i postkassen min, hvor hun lovet å ringe meg hver kveld, samt en kort beskrivelse av hva i skulle gjøre sammen neste gang vi møtte hverandre. Jeg onanerte til den beskrivelsen mens jeg ventet på at hun skulle ringe første kvelden. Den første uken gikk, vi snakket sammen noen minutter hver kveld, det var høydepunktet i mitt liv i den perioden.

Så en kveld ringte hun ikke. Kvelden gikk, Linda ringte meg ikke, og jeg gikk rastløst rundt på gulvet. Jeg var fra meg av nervøsitet, men fortalte hele tiden meg selv at de var bare blitt opptatt med ett eller annet viktig. Sent på kvelden ringte Line, av Linda's venninner meg. Hun var gråtkvalt i telefonen, og hadde tydelige problemer med å få frem hva hun hadde å si. Jeg ga henne god tid, selvom jeg kjente skrekken som en voksende isbit i maven, jeg følte at noe var galt.

Hun begynte med å fortelle om hvordan de hadde vært en tur ute på diskotek, de hadde danset, og kost seg, til de alle fire bestemte seg for å gå tilbake til hotellet. Med ett hadde en bil kommet mot dem i rasende fart, føreren var full, og bilen var ute av kontroll. Hege og Trine hadde greid å kaste seg til siden, og unngått bilen. Line ble truffet, hun hadde brukket begge bena, men Linda hadde ikke vært så heldig.

Hardt skadd ble hun brakt til sykehuset, i live men i koma. Line ble helt stille, hun kjempet mot gråten, men etter en liten stund greide hun å fortsette.

Som om jeg befant meg utenfor min egen kropp hørte jeg henne fortelle videre Linda hadde våknet opp, ansiktet hennes var helt opphovnet, og øynene var klistret igjen. Hun hadde sagt noe, Line var ikke helt sikker, men hun trodde det var navnet mitt. En lege hadde holdt henne i hånden, og sagt: Så hadde hun sovnet stille inn med ett svakt smil om de hovne leppene.

Telefon røret faller ut av hånden min, og jeg synker sammen på gulvet. Først er jeg for sjokkert til å føle noe som helst, men så fyller sorgen meg, den strømmer gjennom kroppen som gift, og jeg begynner å gråte.

Først stille, før jeg begynner å hulke ukontrollert. Den eneste beviste tanken jeg har er: Jeg sitter fremdeles slik når mor kommer inn.

Hun spør hva det er, men jeg greier ikke å svare, så hun hjelper meg stille til sengs, hvor hun blir sittende å holde hånden min, til jeg gråtende faller i søvn. Selv nå, nesten to år etter kjenner jeg sorgen fylle meg hver gang jeg går forbi stedet der vi fullbyrdet vår kjærlighet.

De bygger en skole der nå, og treet vi elsket under og skrev inn vår udødelige kjærlighet, er borte, men inne i meg vil hun alltid leve. Jeg vil aldri glemme henne. Hilde var sint på kjæresten sin. Han hadde lovet å hente henne klokka Hun var illsint, hun hadde brukt lang tid på å gjøre seg i stand, sminke seg, og prøvd alle kjolene hun hadde i skapet, før hun fant den ene som passet henne.

Men det værste var ikke at han ikke var kommet enda, neida, det værste var at hun viste med seg selv at hun greide ikke å være sint på om han når han dukket opp. Vel, om hun måtte vente stort lenger nå, så kanskje hun greide det. Så, med ett var det noen som banket på døren. Hun småløp igjennom gangen, og rev den opp, prøvde å se skikkelig sint ut. Det gikk langt lettere når hun isteden ble sint på seg selv, for å ikke greie å være sint på ham.

Men Geir var jo så søt der han sto, ulastelig antrukket i en sort bukse, hvit høyhalset genser, og den sorte blazeren hun hadde kjøpt til ham på hans siste bursdag. Dessuten sto han med noen røde roser i hånden, halvveis skjult bak ryggen. Hilde prøvde å se strengt på ham, og spurte: Han sa alt sammen uten å trekke pusten, og rakte henne rosene samtidig som han desperat sugde luft inn i lungene.

Så smilte han, og sa de magiske ordene: Hilde elsket det når han smilte. Nesten like mye som hun elsket å høre ham fortelle hvor glad han var i henne. Og med ett hadde hun glemt hvor sint hun var på ham for bare noen minutter siden. Så bøyde han seg frem, la hendene sine om henne, og trakk henne inntil seg, og kysset henne bestemt på munnen.

Han var kåt, ingen tvil om det, Hilde kunne kjenne ståpikken hans igjennom klærne, og gled seg litt diskre mot den. Ingen vits i å late som om hun ikke kjente den. Hilde lot en hånd gli nedover maven hans, imellom kroppene deres. Med ett trakk Geir pusten dypt, og ga henne god plass mellom bukselinningen, og maven, hva han håpet hun skulle gjøre var vel klart nok. Hilde bestemte seg for å ikke skuffe ham. Hånden hennes gled ned, litt for brått, og han ynket seg svakt når en negl borret seg inn i det opphovnede kukhodet.

Hilde kunne ikke noe for det, hun begynte å småle, men greide å ta seg inn ganske fort, og for å skjule smilet sa hun: Før Geir rakk og argumentere, akkurat som om han kunne hatt lyst til det, sank hun ned på kne foran ham, og med fingre som hadde gjort dette før, åpnet hun bukse smekken hans.

Med ett spratt pikken ut i all sin prakt, og ble stående å vippe rett foran øynene hennes. Hilde tok et godt tak rundt stammen, med den ene hånden, og tok rolig og trakk forhuden frem og tilbake et par ganger.

En blank dråpe presset seg ut på tuppen, og et øyeblikk lurte hun på hva han hadde holdt på med før han kom for å hente henne, siden han allerede var så kåt. Med tungen slikket hun i seg den ene dråpen, og nøt den litt salte smaken av ham, før hun gapte høyt, og lot den krevende munnen omslutte hele lemmet hans. Geir stønnet høyt, og lente seg bakover mot dørterskelen. Døren sto fremdeles åpen, ingen av dem hadde kommet så langt som til å lukke den, men nå var det ingen av dem som heller brydde seg om det.

Hilde lot munnen konsentrere seg om hodet, og lot hånden jobbe med skaftet, fingrene vekslet med å spille på det som en fløyte, og å gli opp og ned. Hun ville at han skulle komme, komme nå, her, i munnen hennes. Geir stønnet igjen, og Hilde økte tempoet et lite hakk, og nøt følelsen av pikken som svulmet i munnen sin. Den ledige hånden hennes la seg om ballene hans, og forsiktig rullet hun dem mellom fingrene. Langfingeren strekker seg ut, og glir over det følsomme området bak ballene, men Geir kniper sammen rumpa når hun prøver å la fingeren gli videre bakover.

Dette var ikke rette tiden for den slags uansett, hun var bare nysgjerrig på hvordan han skulle reagere, og lar hånde fortsette å massere ballene hans isteden.

Han la en hånd på hodet hennes, lot fingrene flette seg inn i det lange, lyse håret hennes, strøk henne over kinnet, og begynte å skjelve. Med et brøl som måtte vekke naboene kom han med voldsom kraft i munnen hennes.

Hilde kunne kjenne hvordan den ene strålen etter den andre traff ganen hennes, hardere, og flere ganger enn hun kunne huske å ha opplevd før. Rolig svelget hun unna, før hun slikket pikken ren, og pakken den forsiktig inn igjen. Med en flik av genseren hans tørket hun seg i munnviken, som om hun var en dannet kvinne som nettopp hadde inntatt et bedre måltid. Hun reiste seg opp, og hvisket ham i øret: Geir smilte, klemte henne inntil seg og hvisket i øret hennes: Uten ett ord, kjørte Geir ned mot sentrum, han kastet bare korte blikk på Hilde, men det var ømme blikk, av den typen Hilde satt pris på.

Han parkerte i et av de mange P-husene, og løp fort rundt bilen og åpnet døren for henne, før han tok henne i armen, og leie henne med seg mot en av de bedre restaurantene i området. Hilde nøt behandling, Geir hadde alltid vært en gentleman, og i dag viste han det til fulle. Bordet han hadde bestilt var ledig, og av en smilene kelner ble de anvist plass.

Akkurat i det hilde skulle til å sette seg, åpnet Geir munnen: Et øyeblikk blir Hilde stående som paralysert. Ja takk, svarer han, med sitt søteste smil. Hilde ser seg rundt, de sitter i et hjørne, og det er svak, romantisk belysning, så ingen vil vel se det uansett.

Med ett lar hun fingrene gli under kjolen, og med et godt grep på begge siden av hoftene, trekker hun trusene ned med en brå bevegelse. Han syntes å vurdere et lite øyeblikk, før blikket hans møter hennes, og han medeler sin dom: Han smiler igjen, og setter seg ned. Nølende følger Hilde hans eksempel, og setter seg godt til rette.

Mest på impuls trekker hun kjolen godt opp, slik at den nesten blir leggende som en bylt rundt livet. Ingen kan allikevel se det når hun skyver stolen helt inntil bordet. Med mindre noen kikker under duken da. Lite sannsynlig, men ikke umulig. En svært hjelpsom kelner kommer over til dem, og tar imot bestillingen. På overraskende kort tid får de servert en svært god rød vin, Geir bestemmer seg brått for å la bilen stå over natten, og en utsøkt blekksprut.

Den salte smaken minner Hilde om friske kjønnsafter. Det var vel også kanskje en av grunnene til at Geir bestilte akkurat det. Flere ganger under måltidet kan Hilde kjenne Geir's fot gli oppover innsiden av leggen, og stryke over innsiden av knærne.

Idet kelneren kommer tilbake, spør høflig om de er forsynt, skumper Geir borti et vinglass. Vinen renner utover den hvite duken, og farger den blodrød. Kelneren tar umiddelbart på seg skylden, og får øyeblikkelig hjelp av nok en kelner. Sammen rydder de hurtig av bordet, spør om Geir og Hilde ønsker å skifte bord.

Hilde vil gjerne bli sittende, hun er ikke sikker på hvordan hun skal greie å reise seg uten å avsløre seg. Med ett trekker den ene kelneren vekk duken.

Hilde krymper seg, og kan føle hvordan begge to lar blikkene sine gli over de velformede lårene hennes, og hun vet med seg selv at de lett kan se den velfriserte musa hennes. Hun krysser bena, og etter et øyeblikks nøling fortsetter de begge to med arbeidet, uten å si et ord.

Hilde kjenner rødfargen gli oppover halsen og farge ansiktet, i nesten samme farge som vinen på duken. Det hjelper ikke at det er lett å se at Geir sliter med å ikke bryte ut i latter. Hissig reiser Hilde seg opp, og retter på kjolen, før hun styrter ut.

Geir ser med ett lamslått ut, og legger penger for maten, og godt med tips, på bordet før han med kjappe skritt følger etter henne. Hilde har hentet jakkene, og sitter allerede i bilen. Hun sitter med armene i kors, og ser ikke glad ut.

Geir angrer brått på at han veltet det glasset, og ber om unnskyldning. Hilde på sin side ser overhodet ikke til å registrere hva han sier, og til slutt bryter han ut: Sakte lysner Hildes ansikt opp i et smil. Geir's første inntrykk er at det er et ondt smil, hun ligner overhodet ikke på seg selv, og en frysning raser nedover ryggraden hans, før ansiktet hennes mykner opp, og hun ser ut som seg selv igjen. Geir spør og graver om hva hun tenker på, men Hilde nekter å svare.

Hun bare smiler med et glimt i øynene som Geir overhodet ikke liker. Tilbake hos henne trekker hun ham kjapt med seg opp på soverommet, før hun kommanderer han til å kle av seg. Nølende trekker Geir av seg alle klærne til han står splitter naken foran henne. Hun lar blikket vandre over kroppen hans, han er veltrent, og hun ville aldri greid å fått ham til det hun har i tankene om han ikke hadde vært så ivrig etter gjøre det godt igjen.

Det eneste problemet er at pikken henger som en slapp fille, men det er et problem som Hilde er ekspert på å fikse.

Hun synker ned på kne, og suger ham inn i munnen. Reaksjonen lar ikke vente på seg, pikken reagerer umiddelbart på kontakten med den varme munnen, og den ivrige tungen hennes. Fornøyd trekker hun seg litt tilbake og ser på resultatet imens hun runker ham lett. Geir krabber opp i sengen, og blir sittende, tydelig usikker på hvilken planer hun har. Han forstå idet hun åpner en skuff, og trekker noen solide lær mansjetter, og tau opp av den.

Geir ser fremdeles skeptisk ut, han foretrekker å være den som binder, men etter et øyeblikks nøling bestemmer han seg for å spille med, om det kan gjøre henne glad igjen, så hvorfor ikke? Hilde stråler som en sol nå, dette har hun drømt om lenge. Hun strammer mansjettene hard, og passer på at repene er solid festet rundt senge stolpene.

Så kler hun av seg før hun krabber opp i sengen til ham. Geir rykker prøvende i repene, før han nikker. Ansikts utrykket hans er spent, men samtidig litt skremt.

Øynene hans glir igjen idet Hilde griper om pikken hans med en hånd og begynner å runke ham. Kjell Askildsen regnes som novellekunstens mester og som en av de største prosaforfattere i norsk etterkrigslitteratur. Klikk her for å bla i boka Vennskapets pris.

Men så rommer disse så ubegripelig mye menneskelig innsikt. Har man hørt Askildsen lese selv, så klinger hans stemme med når man leser disse tekstene. Den samme knappe stilen, de korte og ytterst presise setningene, det komprimerte og litt tørre uttrykket - alt er der, og hver eneste novelle har noe vesentlig å si om menneskesinnets uransakelige veier. Jag skulle hellre föreslå Askildsen».

Nydelig og rått comeback Dette er skarpskåren og ren novellekunst. Derfor er utgivelsen av Vennskapets pris ikke bare årets litterære comeback. Det er et lite stykke norsk litteraturhistorie Kjell Askildsen eier en helt egenartet evne til åskrive frem lavmælt spenning mennesker imellom, sylskarpt presise og ofte kammerspillaktige historier som treffer deg med ubarmhjertig sikkerhet".

Understrømmer i menneskesinnet, tanker, drifter og drømmer, kommer opp til overflaten, kanskje utløst av tilfeldige hendelser. Dermed får de konsekvenser for livene som føres Språklig befester Askildsen stillingen som presisjonens mester Forfatteren maner fram utsnitt av levd liv, uten sentimentalitet og selvsensur. Men han gjør det ikke uten medlidenhet. Han vil sine personer vel, selv når de snubler i det absurde landskapet vi kaller livet". Kjell Askildsen har gitt oss høstens tynneste bok, men sannsynligvis den mest etterlengtede.

Vennskapets pris er en suveren oppvisning i Askildsens asketiske metode Den gamle mester leverer klassisk Askildsen-prosa med gjenkjennelige doser misantropi, ensomhet, misforståelser, løgner, småbedrag og erotikk Det hele er tatt på kornet, minimalistisk, stramt og ubarmhjertig Det er et gode i seg selv.

Jeg har allerede antydet at Vennskapets pris er verdt å bruke tid på. De beste novellene blir man heller ikke ferdig med uten videre. Som vanlig hos Kjell Askildsen er verken spørsmål — eller eventuelle svar som svever i lufta — enkle. Tittelnovellen fins blant lengre tekster i boka, på seks-åttesider.

De andre er kortere. Noen av de lengste, som undersø- kelsen av ekteskapets latente aggresjon i «Martin Hansens utflukt», skiller seg ut. De holder Askildsens høye standard for spartansk utstyrt prosa, med svart humor. Det er få som har den naudsynte musikaliteten som lyt til for å nå akkurat dit og ikkje lenger, som kan skriva slik at ein kjenner ubehaget ved det ukjende som ligg under orda".

Gjennom små korte avsnitt får Askildsen ved hjelp av sitt fortettede språk frem en dobbelthet som kjennetegner vår eksistens. Novellefigurene hans kan nettopp være både empatiske, hatefulle og avskyelige samtidig. Askildsen viser hvordan disse mangefasetterte følelsene eksisterer samtidig og kjemper mot hverandre. Det blir for enkelt å si at han er en stor stilist; han er samtidig også en stor menneskekjenner. Som tilføyelse til et vesentlig forfatterskap, er Vennskapets pris en litterær gave Det er setninger, passasjer, replikker og komplette noveller i den vesle boka som gjør at Torleiv Grue og Terje Holtet Larsen fortjener ros for å ha overbevist Askildsen om at disse novellene fortjener utgivelse.

erotikk noveller norsk novelle

Erotikk noveller norsk novelle -

Kjell Askildsen regnes som novellekunstens mester og som en av de største prosaforfattere i norsk etterkrigslitteratur. Kjærlighet til rosa Handler om en gutt som er "litt" glad i rosa. Avgangskvelden Oppgaven vi fikk var å skrive en novelle om skoletid. Tittelen skulle vere 'min nye heimstad'. Det er ikke behagelig å bli holdt utenfor, og i hvert fall ikke når man begynner på ny skole og fort blir anklaget for noe man ikke har gjort. Les mer 10 kommentarer.

Jeg ga han en blowjob — En ekte sex novelle I slutten av årene, reiste jeg over hele Europa med en nær venninne. Det var vår siste dag i Bulgaria da en imponerende godt bygget fyr med veldig tykke [ En Milf Forførte meg — En sann sex novelle Da jeg var 21, jeg så jeg en eldre, vakker, , blond kvinne stirre på meg fra over en klubb i sentrum av Arendal.

Sant nok, hun ba meg om å danse. Laila på toalettet, en sexnovelle Laila på toalettet — En erotisk novelle basert på sex Historien starter med en gang jeg var på en hjemmefest. Jeg kjente noen, men de aller fleste [ Trekantsex i baren — En Sexnovelle  Trekantsex med en fremmed — En sexnovelle Jeg prøvd så godt jeg kunne å motstå det Nora gjorde akkurat der og da.

Egoist En popartist med låta "I will always love me" er kanskje litt for selvgod? Ei daud rose Ei kort novelle om ein gut som kjem ifrå Pakistan og som blir mobba. Ei jul eg aldri vil gløyme Bidrag til påskekrimkonkurransen Ei tusen år Tekst skrevet til novellen "Å drepe et barn".

Ein kropp full av merker Ei jente som står ovenfor et stort valg - nemlig sitt eget liv. Ein reisa gjennam livet En tekst om det å falle bort fra seg selv, og la det ene et svart hull. Ein typisk morgon Ein typisk morgon i mitt liv, kanskje litt personleg men men Einsam Om å vere aleine. Einsam Novelle om ein einsam gut. Einsam Om ensomhet og fisking. Eit einsamt haustblad Her skulle vi skrive om problemer tenåringer må igjennom. Eit hundeliv En hund forteller om sitt liv.

Eit kvitt, blankt ark Novelle fra sidemålstentamen der temaet var løgn og sannhet. Eit møte Handler om ulykkelig kjærlighet og å ville vekk fra alt. Håper dere liker den! Eit nytt liv, -eller..? Eksplosjonen Science Fiction-stil om år problemet. En ulykkelig oppvekst, et tragisk utfall.

Ekte venner vokser ikke på trær Handler om en jente som blir mobbet og rasistisk behandlet, men etter hvert blir skolens babe. Elise En novelle jeg skrev i norsk med et noe dypt budskap om hvordan død kan redde andres liv. Elsker deg fortsatt En jentes savn og anger i et brev til gutten hun elsker. Elsker mat, men den er min verste fiende Om spiseforstyrrelser og hva slags forhold man får til mat. Elvis er død Jente som føler at hun ikke passer inn i familien sin, og lurer på om det er noe hun ikke vet.

Embrace it with love En novelle jeg skrev når vi hadde engelsk prøvetentamen. Handler om det å flykte fra virkeligheten, med hjelp av rusmidler. Emilie er en engel Emilie er innlagt på sykehus. Emily Stilen handler om det å være ensom. Skrevet til norsk tentamen i En alternativ verden En tekst om dopets alvorlige virkning og konsekvenser En annen verden Hva er egentlig venner? En annerledes dag - hoppet Om et fallskjermhopp.

En annerledes dag - hoppet Novelle om en som skal hoppe i fallskjerm. En annerledes jul Julen året etter flodbølgen traff Sørøst-Asia. En av oss Novelle om å "leke med livet". En brennende sjel Metaforisk beskrivelse av fangenskap. Det er opp til leseren selv å tolke tekstens innehold. Hva som egentlig skjer er opp til deg selv å bestemme. En drøm - en fremmed!? Noe mer enn kun en sommerforelskelse. En far, ett mareritt En jente som vokser opp med en voldelig far. En finale Novelle om en fotballfinale med en brå og uventet avslutning.

En forvirret brunostspiser Kort morsom tekst om forvirret kjærlighet. En fugl kvitret mitt navn En fortelling om en tenårings kamp i hjemmet, på skolen og med seg selv. En følsom reaksjon Handler om en situasjon det er litt kleint å le i. Skrevet på tentamen i 9.

En gylden tåre En kort tekst om en jente som savner pappaen sin. En helaften Å bryte med a-gjengen viser seg å være problematisk. En helt vanlig dag En tekst om daglige gjøremål. En hjelpende hånd Om en synsk jente. En jentes mareritt Novellen handler om ei jente som har hatt et kjærlighetsforhold i over et år og som er blitt ganske seriøst. Alt ser ut til og være perfekt helt til den dagen hun oppdager at han er utro med en av hennes nærmeste venninner.

Novellen er ikke helt ferdig.. En julefortelling Om det å være hemmelig forelsket. En klar vinterkveld Dette var min første tentamensoppgave. En liten tankevekker i disse dager Vår selvopptatthet er så stor at vi fullstendig glemmer at livet slutter en dag.

En søt, men sørgelig, novelle om dette temaet. En lys fremtid En fotballspiller som begynner med dop. En lørdags kveld Novelle om en idrettsgutt og to pene jenter. Å skulle fremstå som å være perfekt er ikke alltid like gøy.

En morders øyne Spennende krimnovelle. En mors kjærlighet En gravid kvinne er alene ute i Finnskogen på midten av tallet. En ny tid er på vei En historie om det å være anderledes - homofili.

En reise Viser en leiemorders kamp til hevn. En rosa drøm Ei jentes første forelskelse. En rosa drøm Ei jente som opplever sin første kjærlighet Savnet av en vennine. En siste aftenbønn En novelle om en manns siste tanker. En siste tåre En voldelig far skader datteren sin. En sommerdag i smerte En novelle om mobbing skrevet i autoralsk synsvinkel og parallell handling. En stjerne i mørket Novellen handler om hvordan kreft påvirker en person og menneskene rundt.

Den handler også om håp, og handlingen er lagt til julen for å få frem dette. En svart natt Et lite utdrag fra livet til en 17 år gammel jente. En svært trist fortelling Bidrag til påskekrimkonkurransen En tidlig tirsdags morgen Per og Ninni har foreldre som krangler å pleier derfor å stikke av, men så forsvinner Ninni og Per må gå å lete etter henne.. Hans og Rosa blir forelsket, og sender brev til hverandre under Slaget om Stalingrad.

En trekkfugl forteller sin historie Historie fortalt av en trekkfugl. En tur på ukjente stier Foreldrene til Åse liker ikke kjæresten hennes. En tåre En historie fra en ustødig familie.

En ubehagelig sannhet Den handler om en jente som mistet sin kjæreste, og for henne var det en ubehagelig sannhet. En uforglemmelig kveld Dette er en stil jeg skrev i høst 9. Uten å røpe for mye kan jeg si at den handler om hvordan det er å miste noen man er glad i.

En uke kan gjøre sitt Sven har vært i Finland en uke og har vært utro mot kjæresten sin. Nå sitter han på en kafé og vil slå opp. En uværsnatt Historie om en tragisk ubåtulykke. En vakker dag vil jeg le Norsk skrivedag Endelig En novelle om det å få søsken. Endelig fri En novelle om Norah som har det vondt. Om en som etter 15 år kommer ut fra fengslet. Novelle om livet til en utenlandsk gutt som går tapt på grunn av rasisme.

Endres alv Gutt liker jente. Resten kan man ikke avsløre. Eneste løsning Temaet var vennskap. Engelen Om selvfølelse og mobbing. Engler i natten Handler om Victoria som har mistet kjæresten sin og som sliter med å komme videre i livet. Engler og skyer En novelle om en liten jente som dør av lungebetennelse. Enhjørningen Novelle skrevet på skrivedag i norsk  VG3 medier og kommunikasjon, allmen påbygg. Enkelte er an krystall To ensomme mennesker som finner hverandre på en bisarr måte.

Ensom Essay-liknende novelle som får enn til å tenke. Ensom Novelle om en gutt som er så ensom at han vil begå selvmord. Ensom En novelle som handler om ei jente som har blitt mobbet gjennom hele livet, og nå har hun bestemt seg for å slutte å spise. Handler om å få anoreksi og depresjon.

Ensom jente Historien handler om ei jente som ikke liker livet sitt. En fin, men trist tekst. Ensomhet En novelle om en eldre dame som er ensom.

Tentamensoppgave, sommer i 8. Ensomhetens skjebne En jente, som venter på brev fra kjæresten. Ensomt brev Teksten handler om ei jente som mister sin kjæreste. Epilog Skoleoppgave med emnet "svik". Er det mitt eller ditt liv jeg lever? Hovedpersonen må ta et oppgjør med seg selv og familien. En jente som tar oppgjør med de andre rundt seg og ikke minst med seg selv, psykisk, for å tørre å gå med hodet hevet og ta vare på livet som kun leves én gang. Er du tøff nok? En novelle som handler om det å stjele.

Et vanskelig valg og ta. En novelle om det å være død og hva som skjer etter døden. Er jeg pen nok? Om en jente som blir mobbet for utseendet sitt. Er kjærlighet virkelig mer enn forelskelse? En novelle om kjærlighet og homofili. Erten Det er ikke greit å være liten Et avgjørende valg En novelle om en familie og deres valg etter at deres barn har vært ute for en ulykke.

Et brev og et liv Mr. Reeves er en etterforsker som plutselig får en gammel sak i fanget. Første tekst på sidemål, bokmål i 9 klasse. Et fanget sinn Tekst med psykisk helse som tema.

Et håp blir lammet En veldig kort novelle som skildrer forholdene i Pakistan i dag, og hvordan en vanlig borger kan oppleve en plutselig vending i hverdagen sin.

Et lite menneske Å være ung og gravid kan være vanskelig. Et mareritt Drøm og virkelighet, hvor går grensen? Et menneske av kjærlighet En novelle om en familie med et problematisk seksualliv.

Et menneskets skjebne En stil om et menneskets skjebne. Et mord i natten? Handler om tre venner. Alt er ikke som det skal være med en av dem Et nakent sinn Denne korte novellen skildrer en jente som våkner opp på et sykehus etter å ha vært i en ulykke. Et offer Ei kort og spennende novelle med et oppdiktet ritual. Et ord med makt Novelle jeg skrev til juleheldags 3.

Et rom av blod Fikk i oppgave å skrive en novelle. Innholder sikkert en del skrivefeil, men det får bare stå til når man sparer alt til siste liten. Et rop om hjelp!

Om en jente på 12 år som bor i Sri Lanka og har mistet familien sin i flomkatastrofen i Sør-Asia desember Et rødt hus Handler om et rødt hus. Et sjeldent vennskap Gjengen til Marius liker ikke mørkhudede, men lar Marius seg stoppe av det? Et skimt av blått Det er opp til leseren å tolke tekstens handling og slutt Et skrik i natten Stilen handler om en jente som havner i en vanskelig situasjon.

Et sommerminne Oppgaven var å skrive en novelle med tittel "Et sommerminne" på maks. Jeg prøvde å "drite ut" hovedpersonen litt, og ikke ha en "happy ending". Et uventet møte Handler om en jente som møter en gutt på Internett, og de bestemmer seg for å møtes.

Men møtet blir ikke helt som forventet Et vendepunkt - Den dagen alt ble annerledes En skildring om å flytte. Et øyeblikk Novella handler om kjærlighet, handikapp Etter fire håplause år En lang ventetid er over. Etterlatt alene En jente som blir mobbet.

Hun skal starte i 8. Every time we touch Om utroskap og sjalusi. Evig min Denne novella handler om ei jente som sliter med sin egen psyke og lar det gå utover andre personer rundt seg. Extra-ferie Privatdetektiv som får et oppdrag. Fager kveldssol Ei novelle med kvinnemishandling som tema. Stiloppgåve i norsk, 3. Fallet Novelle om mobbing og selvmord skrevet på Fangenskap Krimnovelle skrevet på eksamen i 10 klasse. Det rant noen dråper på det og la igjen noen våte, skitne merker.

Hun la stille fra seg pennen, tørket bort svetten fra pannen og rynket øyenbrynene for å se Fanget En tekst om savnet etter en død person med en dramatisk slutt. Fanget i tiden Handler om en gutt som skildrer møte med en ung, trist jente. Novellen har en overraskende slutt. Fanget i tråene til en dukke Handler om en jente som ikke har hatt det så bra. Far, som ikke vil bli far En jente blir gravid i svært ung alder. Farlig leik En novelle om Robert som er svært glad i å brenne ting. Farlig maiaften Krimkonkurranse Farlig normal Endre Haugen er lei av livet og hans kamp for å leve er snart slutt, men så skjer det noe uforventet.

Farlig å være alene Handler om ei jente som ikke har det lett meg seg selv, selvskading og det at vennene ikke vet noe. Farvel Fatima og Amir lever i et usunt ekteskap. Et av bandmedlemmene er alvorlig syk uten at de andre i bandet vet det. Farvel til deg Handler om en gutt som gjør en feiltakelse. Farvel til deg Novelle om det å ta farvel med hele sin verden.

Farvel, min ven Tekst om et 5 år gammelt barn som opplever at bestevennen flytter for godt. Feite hunder uten bein Oppgaven var "Mitt drømmeyrke" og jeg har skrevet om en som trodde alt skulle bli så fint, også ble det litt anderledes enn han hadde forestilt seg. Femti kroner Ei novelle som har temaet kjærleik. Fengselsfugler Fire fanger rømmer fra Ila landsfengsel.

Festen En flørt som ender opp med voldtekt. Festen Kort fortelling med en gripende stump slutt Festen Handler om en jente ved navn Luna, som drar på fest til Jakob.

Fieron-City En tragisk novelle om en gutt og hans tragisk tap av en som står han nær Novelle om å slå opp.

Flat skatt Innlegg om flat skatt. Fluesoppen Novelle om de som var i flyet da atombomben ble sluppet over Hiroshima. Flukta Året er Om en motstandsgruppe under kirgen.

Flukten frå kaklegarden Arne trives ikke så godt sammen med kona si. Fly away angel, we will meet again Claire has died from taking drugs. This is the story of what her best friend goes through the week after. For alltid din En tragisk kjærlighetshistorie. For sent Om venninner som har glidd fra hverandre. For sent En trist novelle om selvmord og kjærlighet. For sent Novelle som handler om skyldfølelse. For the first time Novella handler om Adrian og Evelyn, og om deres første møte.

Forandring - Et bord er et bord Hva om bordet var en stol, eller klokka en lampe? Forandringer - ikke alltid til det bedre Vendepunktet, i dette tilfellet med negativt fortegn. Forbannelsen En forbannelse, en hemmelig orden og San Francisco. Forbidden love Engelsk novelle om den forbudte kjærlighet Forbudt kjærlighet Dina er hodestups forelsket i kjæresten Marco, men foreldrene hennes er svært skeptiske.

Forbudt kjærlighet Kjærligheten til to personer er forbudt. Forbudt kjærlighet Er en novelle som handler om en gutts og ei jentes kjærlighet. Fordi jeg bare må En novelle om vampyrer. Foreldre veit best Novelle om ungdom og rusbruk. Om en ung jentes følelser overfor en kjekk gutt. Forelskelse Alle tankene rundt en forelskelse.

Forelsket Handler om en jente som er forelsket. Hun må gjennom en del ting for å få han hun vil ha. Forelskingas Årstider Novelle basert på diktet 'Forelskingas Årstider'. Forlatt En avslørt hemmelighet splitter vennskapet til to jenter. Fornuften seiret over hjertet, aldri igjen Frida har et komplisert kjærlighetsliv. Forstår at det er slutt Om ei jente som har blitt dumpa av kjæresten sin, og om vondt hun har det inni seg. Fossens siste åndedrag En lykkelig stund blir brått avbrutt av et bombeangrep.

Fotoalbumet Om en gutt som ikke visste han hadde en tvillingbror. Fotograf Vidar Bjørkeng Om ei jente på 15 år som reiser inn til en fotgraf. Der møter hun en mann som skjuler en hemmelighet.

Fra en engel til en djevel Emnet for novella er kjærlighet og kjønnsroller. Den handler om to par. Fra omgangssyke til kunstnerstipend Om en gutt og en drastisk vending i hans liv. Framtiden på vei ut En tekst jeg skrev som øving til eksamen Inspirert av en artikkel i Aftenposten.

Franske sommerfugler En kort, spontan kjærlighetshistorie på et annerledes nivå. Franske sommerfugler i magen Temaet var å følge hjertet sitt. Fred En novelle skrevet på heldagsprøve med temaet "fred". Skriv en novelle med tittelen ”Fred”. Fredag formiddag Et massemord oppstår i Milcent Street og politiet klarer ikke åløse mysteriet, men 34 år senere dukker det opp en mann som forteller om saken med egne ord Fredsdua Novelle inspirert av storminga av Bastillen under den franske revolusjon.

Fremmed i Norge En novelle om rasisme. Fridom Lang og meget velskreven! Frihet Om sjalusi og mindreverdighetskomplekser. Frihet Det handler om hvor vanskelig det er å være tenåring, hvor langt det kan gå hvis små ting samler seg opp og du har ingen å snakke med.

Frihetens sekunder Historien utspiller seg i New York under terrorangrepet i Norsk stil skrevet 1. Frost Om å gå frå å vere barn til å bli ungdom, og litt om kjærleik. Frostrøyk Når den du er forelsket i er sammen med en annen - og ber deg om din støtte. Frostrøyk over tjernet En skildringshistorie fra en vinterdag i naturen. Frykt Handler om en jentes største frykt. Frykt En fiktiv novelle som omhandler mobbing og selvmord.

Frykten Et ønske om å være perfekt. Håper dere liker denne korte novellen; Skrevet i 7. Frykten i hvitøyet Handler om en jente som tar drosje. Frøet Trist novelle som beskriver ei jente som har det vondt. Fuglene svever i luften Oppgaveteksten lød: Skriv en fortelling eller en novelle om ord som setter spor hos hovedpersonen. Fuktig Hovedpersonen i denne novellen vil ikke drikke vann.

Fullkomment lykkelig En historie om sorg og lykke med originalt innhold. Fullmåne Aleksandra er livredd. Hvor kommer den ekle lyden fra? Fødselsdagen Nina blir mobbet på skolen. Følelsen av smerte Uoppnåelig kjærlighet som resulterer i fatale handlinger. Følelser Vi fikk i oppgave å skrive om en person som hadde prøvd å ta sitt eget liv. Første gang En novelle om ungdom og alkohol. Første gang Tittelen sier vel sitt. Handler om første gang ei jente har sex. Første kjærlighet Om en gutt som blir mobbet, men som samtidig møter ei jente.

Første møte med det motsatte kjønn Om kjærlighet og forelskelse. Game over En jente er ute og går tur om kvelden. Plutselig oppdager hun at en høy og mørk mann følger etter henne. Vil denne kveldsturen bli hennes siste? Lærerens kommentar følger nederst. Gardemoens skrekk En kritisk novelle om et flykrasj.

Genuin Smerte Ganske sterk og makaber novelle som handler om psykisk smerte og et heftig begjær. Ghost story - "Dette er en stil som engelsklæreren din vil elske! Gisseldramaet Kriminalnovelle om et gisseldrama på skolen. Gjeller Lufta i lungene erstattes med vann i det kroppen synker mot bunnen. Gjenopplevelsen Handler om en jente som bærer på en dyp sorg og anger, noe som resulterer i at det blir en dramatisk slutt.

Gleda er å springe barbeint i graset Om en liten gutt og hans død skrever i en femårins tanker Glede i læring Marte blir mobbet og kjenner ingen glede i læring. En fengende stil om en guttunge som heter Santiago. Han er rett ut sagt en meget god spiller. Gode venner En novelle skrevet i forbindelse med norsktentamen i 9. Great pain, No Scream! Trist historie om Mona. Green Eyes Tittelen er green eyes, som i 'green eyed monster', som betyr sjalusi.

Bare en novelle jeg skrev på fritiden. Småfeil har jeg ikke tatt meg tid til å rette opp enda. Konstruktiv kritikk er fantastisk. Grenser Novelle om terrortragedien som rammet USA Grieat Grandparents Hvordan det er å miste oldeforeldre som man er glad i Skrivedag på skolen hvor vi fikk i oppgave å skrive en oppgave med tittel "Griseflaks", valgfri sjanger.

Dette var mitt bidrag. Grotta Blodsporene forsvinner inn i den nedlagte sølvgruven. Gråten som aldri stoppet Om hvor vanskelig det er å miste en bestevenninne! Gul Ekstra og Ekspress kakao Historien om en tur hjem hurra, originalt. Gullhjertet Handler om en gift jente i Egypt og hennes første tur utenfor palasset hun bor i. Gulperud og klokkefobien - Mysteriet med Knirkeland Gøysenter Gulperud handlar om besviming og ranarar. Gulroten som forsvant En novelle om et innbrudd og med dyr som hovedpersoner.

Guten og kråka Novelle, norsk innlevering i 10 klasse. Om ein gut og ei kråke. Gutten med capsen En fortelling om en gutt og hans caps capser sett i fra en venninnes synsvinkel. Gutten på stranden En sommerforelskelse. Gymlæreren Stilen handler om Kine, redaktøren for skoleavisen, som trykker en tekst skrevet av en tidligere elev på skolen som har blitt seksuelt misbrukt av gumlæreren sin. Hagefesten Vil ikke røpe for mye her, men kan si at stilen inneholder kornåkre, daler nesten uten sol, jordete gafler og gjemt ammunisjon.

Haikerne En kriminalitetsnovelle som jeg ikke vet hvordan jeg skal avslutte. Har dere noen ideer, så er det bare å komme med dem: Han elsket meg, fortalte han det? Handler om død, nytt liv og kjærlighet. Han er hennes far Om incest. Vondt tema som behandles varsomt og med innlevelse.

Han satt og så ut vinduet En novelle jeg skrev til en innlevering på skolen. Hanna Om Hanna som blir forelsket i Eli. Harmoni En novelle om å kunne gi faen, ha sine egne meninger. Hatet mellom to folkeslag forfølger hovedpersonen helt til Norge. Oppgaven var å skildre en romantisk hendelse. Heaven Sometimes everything is wrong, and it is one of those times now. Nothing is the way it’s meant to be. But I will love you daddy, always. Heilt lamma Blir sms-en besvart?

Helgen som forandret alt Denne novellen handler om en jente som gjør en utrolig stor tabbe en helg, og den helgen forandret alt. Jeg vil ikke avsløre for mye, så dere må nesten lese den selv.

Den har en dramatisk slutt du kanskje ikke hadde regnet med. Helt på starten Ei jente med psykiske problemer i en gal verden. Helvete i Konsentrasjonsleiren Handler om en kvinne om får mannen revet vekk ifra seg av de tyske soldatene, og om hva som skjer når hun prøver å finne mannen sin igjen. Helvete på jord En gutt som plages både hjemme og på skolen. Skrevet på bokmålstentamen i Hemmeligheten Handler om ei jente som får et syn. Hemmeligheten En novelle med en parallellhistorie om en vakker kanin og ei jente.

Hemmeligheten Novellen er en kjærlighetshistorie med en mørk hemmelighet. Hemmeligheten Veldig merkelig stil, trodde ikke jeg skulle få mer enn karakteren 4- eller noe jeg, men den funka i hvert fall for læreren min: Hemmeligheten En dame som skal restaurere et gammelt hus.

Det hun ikke vet, er at gården skjuler en hemmelighet. Hemmeligheten Ei kreftsyk jente som holder det hemmelig. Hemmeligheten måtte ut Historien handler om en gutt og hans store hemmelighet.

Hemn En kort novelle på nynorsk med en tragisk og overraskende slutt. Henrietta Lacks and co. Oppgaven var en tentamen jeg hadde en tid tilbake. Den inneholder svaret på to oppgaver i forbindelse med forberedelsesmateriale og én historie. Hevn Kjærleik og hevn. Kassaoppgjøret "Det var tydelig at han likte behandlingen både på lyder og kroppsspråket.

Hyttetur med ny vri "Pikken til Håkon, som nå også var knallhard, lå oppover ryggen til Einar og pulserte kraftig. En første gang for så mangt "Det var så trangt, men deilig. Kassaoppgjøret "Hun kunne se at pikken hans pulserte under buksestoffet idet han begynte å slikke i seg saftene hennes og lot tungen gli i mellom og rundt de Rock you like a hurricane "Han satte opp tempoet og kjørte pikken sin helt inn i hvert støt så det klasket høyt i hele stua.

Første møte "Kari gjengjeldte nytelsen, ved å forsiktig stryke over kroppen til Ida, aldri hadde hun tatt på en kvinnekropp før. Sexgudinnen fra tallet "Hun slikket på to av fingrene sine før hun beveget hånden sin sakte opp bak ballene mine.

Hyttenaboene del 1 "Den vokste seg raskt stor, det var ikke den største pikken hun hadde hatt i munnen, men det var ikke langt unna. Min kone og en fremmed "Jeg ser for meg hva som vil skje. Stemor med på leken "Jeg hjalp henne med å ta av kjolen og kuken banket mot rumpen hennes når hun presset seg bakover.

Bare en røyk "Han stopper opp, og sier jeg skal snu meg..

Kjærligheten er en sløyfe En kjærlighetsnovelle. Jon Michelet nominert til prestisjetung britisk krimpris Jon Michelets prisbelønte krimbok Den frosne kvinnen er på langlisten til en av årets CWA Kva gjer man når ein er annleis på ein trongsynt stad? Fotoalbumet Om en gutt anal sex tube realescot ikke visste han hadde en tvillingbror. Farlig maiaften Krimkonkurranse Ho opna auga sakte. Les mer 5 kommentarer Jeg ligger i senga å venter på svar.

0 thoughts on “Erotikk noveller norsk novelle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *